BreakFast Club Vol. 17 Nutritious Movement


От МOVE.BG, публикувана на 18 октомври 2017

Ако ви попитаме към какво се стремите, повечето от вас ще отговорят към добро образование, успешна кариера или семейство, духовен мир, значимо постижение…

Но често забравяме, че всички тези неща са стъпили върху основа, без която цялата пирамида ще рухне. Американският психолог Ейбрахам Маслоу е изобразил това основно правило в своята пирамида на потребностите - йерархична система на потребностите на човека. Ако потребностите от по-ниско ниво не са удовлетворени, човек не може да премине на потребностите от по-високо ниво. Например ако физиологичните му нужди от здраве и храна не са удовлетворени, човек не може да премине към потребност от по - висок ранг, например - тази от сигурност, след нея принадлежност, увереност и накрая самоусъвършенстване.

Именно здраве и храна и здраве чрез движение и храна сме подготвили за вас на следващата закуска! Това е и идеята на Nutritious Movement - да доставяме кислород и хранителни вещества до всички клетки на тялото си, чрез естествени движения.

Ваня Висарионова, която може би познавате от Fit Baby Hot Mama, е специалист по Ресторативно движение ( Nutritious Movement).

Тя учи хората как да възстановят естествената стойка на тялото си, за да бъдат здрави и енергични за цял живот.

Ваня ще ни разкаже какво точно е Nutritious Movement и как ни помага в ежедневието.

Разбира се, ще покаже и няколко упражнения от седнало положение за врат и рамене. Няма човек, който да не е схванат от работа на компютър.
Внимание! Този път ви каним да дойдете по екип или с удобни дрехи. Защото ще седим на земята! Ваня не обича столове. Ще разберете защо ;)

След като се раздвижим и тонизираме, ще има и нещо интересно, българско и функционално за хапване (без захар!).

Ина и Роси, създателките на Rosey’s Mark, ще предложат за дегустация своите продукти и ще разкажат за себе си, за концепцията „Флорална гастрономия от България”, за хранителните качества на розата и защо тя е функционална храна.

Очаква ви една свежа, здравословна и цветна закуска! Заповядайте!

  • Като всеки ексклузивен клуб, местата са ограничени. Молим ви да се регистрирате за събитието на посочения линк:
  • За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT) срещите са безплатни.
  • За всички други наши гости: 10 лв., които може да заплатите на място и са дарение за проектите на BCWT.
Добави в Календар 2017-10-27 09:00:00 2017-10-27 11:00:00 Europe/Istanbul BreakFast Club Vol. 17 Nutritious Movement 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Автор

още от Breakfast Club