BreakFast Club vol. 5: Female founders

Посвещаваме следващото издание на BreakFast Club vol. 5 на жените основателки!


От МOVE.BG, публикувана на 15 юли 2016

Престижното немско издание The Hundred съвсем наскоро отличи Top 100 Female Founders in Europe. Прекрасни три български дами са сред тях, а именно – Анита Класанова, Роси Митова и Яна Влъчкова.

Посвещаваме следващото издание на BreakFast Club vol. 5 на жените основателки!

Защо именно на тях?
Не ни е приятно да си признаем, но по-малко от мъжете са жените основателки и за това ще търсим причините. А ще ги търсим, за да променим фактите.

Ще ги търсим с две успешни млади дами – Роси Митова, съосновател и изпълнителен директор на Farmhopping Bulgaria и Анита Класанова, съосновател и главен технолог на Роо Брандс (Roobar - Organic 100% Raw + Superfoods).

С тях ще разнищваме тайните как се създава бизнес от жена, по-различно е, по-трудно или по-лесно? Предизвикателствата какви са и влияе ли полът на фирмената култура и социалната отговорност? Дали предразсъдъците са сред обществото ни и те създават бариери и ограничават възможностите пред жените, които искат да развиват идеите си или по-скоро са в главите на самите нас, жените?

За всичко това и още…

Този път на открито.
Този път без вход за всички желаещи.
И този път с регистрация.
И този път в четвъртък, на 21-ви юли, точно в 9.00.

*С огромни благодарности на нашите приятели от Credo Bonum Foundation, на чиято покана да се включим в техния Офис на открито, 13 - 22 юли, ул. "Кракра" 16 откликваме с огромно желание и вдъхновение!

Добави в Календар 2016-07-21 09:00:00 2016-07-21 11:00:00 Europe/Istanbul BreakFast Club vol. 5: Female founders 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Breakfast Club