Героите на дигиталната трансформация

Празнуваме приноса и малките провали по пътя към успеха на хората, които са превърнали мрежата в дом за своите каузи, а своите каузи – в наши.


От МOVE.BG, публикувана на 2 юни 2016

Нашите девети Вечери за наивници са посветени на героите на дигиталната трансформация – на онези наивници, които с иновативните си идеи и куража да ги реализират променят света ни ежедневно. Празнуваме приноса и малките провали по пътя към успеха на хората, които са превърнали мрежата в дом за своите каузи, а своите каузи – в наши.

Заповядайте на 9 юни 2016 в 19.00 ч. в Дома на MOVE.BG на ул. „Сердика“20. Ще чуем вълнуващи истории от вдъхновяващи хора. За своя опит с провала и успеха ще говорят:

Сергей Петров, BeeSmart - Сергей е провалил се пилот на
пътнически самолет. След като осъзнава, че работата на
авиоинженер и летец е крайно безпреспективна и скучна,
Сергей решава да вложи знанията и мотивацията си да създава в по-предизвикателни начинания. Първият му стартъп е за създаване на безпилотен летателен апарат, който лети със свръхзвукова скорост от стратосферата към земята. След като се проваля и в това, той решава да се захване с нещо по-близко за него - технологично решение в помощ на пчелите и пчеларите. Понастоящем той наивно мисли, че може да промени света към по-добро, и е достатъчно луд, че да му се получи.

Мила Григорова - Мила е предприемач и мечтател с визия да променя света непрестанно. Мила е и бивш вицепрезидент на предприемаческата организация на Start It Smart. Зад гърба си има няколко големи и повече малки провали, но именно те я карат да продължава. Опитът й се простира от фалиране на заведение за здравословно хранене, през фалит на магазин за сувенири до фалит и на технологични компании. А днес продължава да се опитва да сбъдне предприемаческата си мечта.

Симеон Прусийски - Симеон Прусийски има седемгодишен
опит като бекенд програмист. През последните три години се
фокусира върху ръководене на проекти и организиране на работния процес. Съосновател е на Webrika Academy - първата IT академия в Плевен, както и на дигиталната
агенция Startup Masters. Главен организатор на BizzIT. Взима активно участие в конференции и семинари като лектор и ментор.

За пореден път модератор на срещата ни ще бъде прекрасната Евелина Проданова - координатор на Български център на жените в технологиите.

За регистрация: https://goo.gl/4LviIQ

Добави в Календар 2016-06-09 19:00:00 2016-06-09 21:00:00 Europe/Istanbul Героите на дигиталната трансформация 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Събитие,
Автор

още от Вечери за наивници