Силата на личната история – свързване с хората директно в сърцетo


От МOVE.BG, публикувана на 18 април 2017

“Бъди себе си, сподели себе си, остави своята следа.“ Това е мотото на госта в пролетното издание на BreakFast Club vol 12. Повече за Лили и това, което прави, можете да видите на www.lilliegeorgieva.com.

Лили Георгиева помага на хората да развият своя автентичен личен бранд, така че да достигнат до идеалните за тях работодатели, клиенти или последователи, и да бъдат предпочитани от тях. Лили работи с хора, които търсят кариерно развитие и удовлетворение там, където са, или обмислят частична или пълна кариерна промяна, както и с хора, които работят за себе си и искат да се позиционират пред потенциалните си клиенти.

В рамките на закуската ще акцентираме върху силата на личната история като инструмент за позициониране на бизнеса. Ще поговорим защо е важно да споделяме кои сме ние, в какво вярваме, как постигаме целите си и какво ни стимулира да го правим както и защо това е един от най-силните начини за свързване с хората и създаване на доверие. Лили ще разкаже какво прави една лична история силна, как да я съставим, ако нямаме идея от къде да започнем, какво да включим и какво да изпуснем, както и ще сподели примери за лични истории, които въздействат, на клиенти, с които работи - дами, които всички познаваме.

***Като всеки ексклузивен клуб, местата са ограничени. Молим ви да се регистрирате през следния линк: https://www.eventbrite.com/e/o-tickets-33581278508

  • За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT) срещите са безплатни.
  • За всички други наши гости: 10 лв., които може да заплатите на място и са дарение за проектите на BCWT.
Добави в Календар 2017-04-21 09:00:00 2017-04-21 11:00:00 Europe/Istanbul Силата на личната история – свързване с хората директно в сърцетo 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Breakfast Club