Вечери за наивници, vol. 20

Вечери за дигитални наивници


От МOVE.BG, публикувана на 19 май 2017

Как се спасяват египетски лешояди с Bitcoin? Кой направи CV-то на Дарт Вейдър? Кой е вдъхновяващият multitasker, съчетаващ организацията на DigitalK и Legal Edge - International Conference on Legal Innovation с висококачествена журналистика за национални и международни издания? В навечерието на DigitalK, едно от най-значимите и мащабни дигитални събития в цяла Югоизточна Европа, нашите традиционни Вечери за наивници също преминават в ново измерение с трима отявлени дигитални наивници:

Владислав Драмалиев е директор на фондация „Битхоуп“, която има за основна цел да популяризира криптовалутите и да насърчава използването им. Основен инструмент за постигането на тази цел еBitHope.org, сайт подпомагащ НПО организации посредством биткойн дарения. Владислав е основател на bitcoini.com, CoinFixer.com,CryptoCrowd.org. Съосновател на Sofia Crypto Meetup, ежемесечна среща на блокчейн и криптовалутините ентусиасти и професионалисти в България. Мениджър маркетинг и общество в блокчейн проекта æternity, маркетинг експерт, член на Менса, експерт по дигитален маркетинг в Chaos Group и разбира се - наивник.

Валентина Миланова - DigitalK, Капитал, The Economist, Enhancv,Auxionize. In competition we trust.

Георги Иванов е геолог по образование, но предприемач по душа. Стартира първия си проект преди 6 години. След няколко неуспешни (но изключително поучителни) опита основава Enhancv заедно с Волен и Димитър.

Предварителна регистрация за събитието можете да направите тук:goo.gl/AeMFb2

Очакваме ви!

 

Добави в Календар 2017-06-07 19:00:00 2017-06-07 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници, vol. 20 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници