Вечери за наивници

Времето и мястото да разкажем за малките провали, които ни се случват, докато осъществяваме големите си идеи.


От МOVE.BG, публикувана на 26 ноември 2015

"Вечери за наивници“ са времето и мястото да разкажем за малките провали, които ни се случват, докато осъществяваме големите си идеи. Защото несгодите ни правят по-силни и научаваме от неуспехите повече, отколкото от успеха. Споделяме историите на хората с кауза, защото вярваме, че пътят към реализирането на една социално значима идея е толкова важен и вълнуващ, колкото и резултатът от нея.

„Вечери за наивници“ е една инициатива на MOVE.BG, която се случва всеки първи четвъртък от месеца. Събираме приятели, съмишленици и хора с кауза и споделяме онези малки и големи несполуки и провалени начинания, без които успехът не би бил възможен. Историите, които споделят неуморимите герои, разкриват участта на провалени филми, неслучили се турнета и ..., но най-вече ни дават повод да се посмеем над провала, за да не ни се надсмее той.

Сред участниците се нареждат Нуша Спирова от Дарик Радио, Теодора Ангелова от Ре-Акт, Иван Бондоков и Димо Господинов от MOVE.BG, Марио Мишев и Иван Кънчев от Българска история, Вибке Байхе от Гьоте институт, Натанаил Стефанов от ABLE, Стоян Ангелов от Start It Smart, Яна Бюрер Тавание от TimeHeroes, Росен и Петър Теодосиеви, създатели на списанието “Българска наука". Навръх Ивановден, на 7-ми януари чухме вдъхновяващите истории на наивниците-именници Йоана Левиева-Сойър от БНТ1, комика Иван Кирков и Иван Димитров от Takeover.

Повече информация за предстоящите събития и наивниците в тях – на страницата на събитието във Фейсбук, а ако искате да присъствате, се регистрирайте тук.

Добави в Календар 2015-01-01 18:00:00 2015-01-01 19:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници