Вечери за наивници - Благоевград, vol. 2


От МOVE.BG, публикувана на 23 май 2017

Колкото повече наближава лятото, толкова по на юг може да ни откриете! Ето че дойде време и за второто издание на Вечери за наивници в любимия ни Благоевград.

Под вещата организация на Димитър Татарски от Каузи и Начинания / Causes & Undertakings наши наивници този месец ще бъдат:

Кирил Йовев е предприемач, създател на Webselo - Уеб дизайн и реклама и поет, работещ върху издаването на първата си стихосбирка.
Надя Вангелова от Fund for Wild Flora and Fauna FWFF / Фонд за дивата флора и фауна ФДФФ е родена на 20 февруари 1978 година в Благоевград. Завършила е география в Геолого-географския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, със специализация „Физическа география, ландшафтознание и опазване на околната среда”. Преминала е специализация в Колумбийския университет в Ню Йорк по Програма за обещаващи лидери в образованието на Фондация „Америка за България“. През 2000 година е учредител и председател на Фонд за дивата флора и фауна. От 2012 година е координатор на Проект „Живот за Кресненския пролом“, финансиран по Програма LIFE+ на Европейския съюз. От 2004 до 2015 година работи като учител по география в СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ - гр. Благоевград.

Наши любезни домакини ще бъдат приятелите ни от ALL STARS BLAGOEVGRAD. Заповядайте, очакваме ви!

Добави в Календар 2017-05-25 19:00:00 2017-05-25 21:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Благоевград, vol. 2 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници