Вечери за наивници, любовници и (вино)вници

"Вечери за наивници - vol. 16"


От Danya Fuchedzhieva, публикувана на 6 февруари 2017

Навръх 14-ти февруари едни празнуват Деня на влюбените, други почитат Трифон Зарезан, а ние от Вечери за наивници ви готвим незабравим коктейл с много вино и щипка любов.

Както успехите, така и провалите в любовта винаги са далеч по-сладки за преглъщане с мерло или шардоне, а опиянението от виното ни прави по-смели да споделим забавната страна на историите си...пък и да опитаме отново. Дали само от виното, дали само от любовта или пък и от двете – изборът е единствено наш.

Заповядайте на специалнoто издание на „Вечери за наивници, любовници или (вино)вници“, за да посрещнем заедно един по-различен двоен празник на виното и любовта!

Наивници, любовници или (вино)вници ще бъдат:

Мила Иванова, създател на блога Солунска 16;

Даниел Троев е психолог, провеждащ консултации за откриване на решения и личностна промяна. В живота и работата си прилага методите и постиженията на съвременната психология и психотерапия, както и иновативните познания от невронауката за начина, по който работи мозъка. Повече за него: www.danieltroev.com

Ангел Георгиев и Ренета Трайкова, Software University

Добави в Календар 2017-02-14 19:00:00 2017-02-14 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници, любовници и (вино)вници 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници