Вечери за наивници - Варна, vol. 10

В чест на дамите


От МOVE.BG, публикувана на 24 февруари 2017

С идването на така очакваните топли дни, Варна става все по-прекрасна и омайна. За нейния чар неизменно допринася The Social Teahouse и Вечери за наивници - събитието, което говори за провала, но от една положителна и поучителна перспектива.

На 7-ми март, един ден преди най-нежния празник в годината, ще ви срещнем с две прекрасни дами!

Първата от тях е Viktoria Georgieva MOUSE - артист по душа и призвание.
Твори в градско пространство. Визуален артист в сферата на живописта, рисунка/илюстрация, обект/инсталация.
През 2013 завършва Факултет за изящни изкуства "Св. Св. Кирил и Методий", Велико Търново, България. Съосновател на творческите формации SUNSHINERS и FAMOU. Носител е на награда за живопис на галерия Червеното Пони, Пловдив, България. През 2012 г. Sunshinersпечелят Step Beyond Grand за творчески престой на резидентна програма в Л‘вов,Украйна. Участва в редица колективни изложби, проекти, фестивали и симпозиуми в България и чужбина. Автор е на самостоятелните изложби - Приказки от моята планета, галерия Робевци, Охрид, Македония, Бръм, Галерия Таралеж, Велико Търново, За Сънищата, Галерия Гая, София. През 2014 г. е избрана да участва в 42-ро Биенале на Рисунката ОСТЕН, Скопие, Македония.
През ноември 2016-та взема участие в TEDxVarna като лектор с темата *Alphabet of Inspiration*.
Понастоящем живее и работи в град Варна. От 2014 г. стартира клас по рисуване за деца "Азбука на въображението"
www.mishkathemouse.com
https://www.facebook.com/Азбука-на-Въображението

Вторият ни наивник за вечерта е Mila Angelova. Човек с голямо сърце и желание да бъде полезна на средата.

Мила Ангелова, израснала във Варна, завършила психология във Варненски свободен университет. От 3 години работи във Фондация Карин дом, първоначално като Асистент проекти, а в момента като Социален сътрудник към социалния отдел на Фондацията.
Носител на награда TOYP 2015 към JCI в категория „Личностно развитие и/или постижение”. Като човек със специални нужди, каузата, на която тя е отдадена от години, е именно подобряване качеството на живот на децата и хората със специални нужди, защита на техните права и спомагане достигането на техния индивидуален и колективен потенциал.
Любител на живота с всичките му особености и завои, ненаситна за книги, блогър по творческо писане, любител фотограф. Малка вселена, обвита в порцелан и стомана.

Запазете датата! Очакваме Ви в приятна обстановка и добро настроение!
The Social Teahouse

Добави в Календар 2017-03-07 19:00:00 2017-03-07 20:45:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Варна, vol. 10 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници