Вечери за наивници, Vol. 4

София


От МOVE.BG, публикувана на 8 юни 2016

Четвъртата серия от нашите Вечери за наивници бе малко по-специална. Датата е 7-ми януари, а наивниците освен централни действащи лица в нашето събитие, на този ден са и именници. Отпразнуваме провала, празника, поуките, вдъхновението и това, че продължаваме напред заедно.

След многобройни подхлъзвания, ставания, слизания и качвания по стълбите на живота, наивниците ще дойдат в топлия дом на MOVE.BG, за да разкажат как да се свием при падане, как да избегнем удара и даже с какво мазило да облекчим професионалната си травма. Каскадьорите този
път са:

Иван Димитров - човек, който с огромно любопитство е пробвал всичко в дигиталния свят - от програмиране, през маркетинг, до медии и PR. В момента комбинира всичко това в Takeover.

Йоана Левиева-Сойър - изпълнителен продуцент на Детска Евровизия 2015 и делегиран продуцент "Специални проекти" в БНТ 1. Кариерата и е свързана с националната телевизия вече 23 години, където е репортер, редактор, водещ, продуцент и автор на документални филми, публицистични предавания и проекти.

Иван Кирков е роден в Стара Загора. Следва МИО във Виенския Икономически университет. Работи в една от най-големите парти компании в Австрия, а през 2006 г. основава първата си фирма за реклама и уеб програмиране. От тогава се старае да се проваля колкото се може по-често и на всеки няколко провала да намира по един успех.

Вечери за наивници са празник на провалените идеи, пиршество на препъни-камъните, парти на несгодите. Да се посмеем и да пием по питие за провала, за да не ни се надсмее той!

Добави в Календар 2016-06-07 19:00:00 2016-01-07 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници, Vol. 4 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Събитие,
Автор

още от Вечери за наивници