The ChangeMakers of Bulgaria започва кампания “Обединени в промяната”

Ако психолог, юрист, финансист, маркетолог, бизнесмен, дари 30 минути за подкрепа на иновативни бизнеси и организации, променящи България.


От МOVE.BG, публикувана на 25 март 2020

The ChangeMakers of Bulgaria - клубът на MOVE.BG, който обединява новаторите от сферите на дигиталната и зелена икономика, проектите за обществена промяна, както и иновативните артисти - започва специална кампания “Crisis Intervention Squad: обединени в промяната”. Чрез нея всеки един специалист от сферите на икономиката, маркетинга, психологията и правото ще може да допринесе със съвети към двигателите на промяната и ще помогне заедно да развием иновативната среда у нас. 

Какво можеш да направиш?

Сподели 30 минути от своята работна седмица за разговор и консултация на организации в беда от клуба на Променящите България.

Как?

Ако си психолог, юрист, финансист, маркетолог, бизнесмен – ние знаем, че ти имаш СУПЕР СИЛА - СПОДЕЛИ Я и стани част от инициативата. Свържи се с Братан Братанов, проектен координатор на “The ChangeMakers of Bulgaria: двигателите на промяната в България”: e-mail: bratan.bratanov@move.bg

Сподели и поканата за участие, за да разберат повече хора за инициативата.

Защо?

Сред членовете на “The ChangeMakers” има иновации от световен мащаб, с критично влияние върху запазването на околната среда, медицина, образование, човешки права.

Всички партньори в тази инициатива, oсвен огромно удовлетворение, ще получат активно популяризиране сред всички комуникационни канали на MOVE.BG, които имат общо над 45 000 последователи в социалните мрежи и над 135 000 уникални читатели на сайта move.bg

The ChangeMakers of Bulgaria: двигателите на промяната в България

The ChangeMakersе клуб на новатори, развиващи оригинални идеи и бизнеси с принос към общественото развитие. Целта на клуба е да свързва и обединява променящите България в национална мрежа, за да стимулират промяната от България за света в сферите на образованието, дигиталното и устойчивото развитие.

В България има личности и проекти, които развиват световни иновации. Запознай се с част от тях тук

Нека помогнем заедно на новаторите в България!

Създаваме заедно нашето утре!

Автор
още по темата

още от The ChangeMakers - Двигателите на промяната