Онлайн обучение “Content Marketing Tips”

На 24 юни гост-лектор на поредното обучение на Club by MOVE.BG за изграждане на човека на бъдещето ще бъде маркетинг специалистът Василена Вълчанова.


От МOVE.BG, публикувана на 9 юни 2021

Как да създаваме съдържание, което привлича, ангажира и продава? Какви са основните съвети за успешна маркетингова стратегия? Как се промени маркетинговото съдържание след COVID-19?

Отговорите на тези и други важни въпроси, свързани с маркетинга чрез съдържание, ще търсим на 24 юни, когато ви каним на поредното онлайн обучително събитие на Club by MOVE.BG “Content Marketing Tips”.

Темата

Маркетингът чрез съдържание е най-устойчивата инвестиция в дългосрочното развитие на една марка. За разлика от рекламата, която е ефективна само с наличен дневен бюджет, съдържанието може да привлича вниманието на потенциални клиенти години след създаването си. Все още, обаче, малко бизнеси осъзнават значението на #contentmarketing и инвестират в създаването на качествено съдържание.

За значението на маркетинга чрез съдържание ще си говорим на 24-ти юни от 12:00 часа  със специалния ни гост-специалист Василена Вълчанова, която ще ни разкаже как се пише качествено съдържание. Обучението на Club by MOVE.BG е за вас, ако искате да научите още:

  • как с малка инвестиция на време и ресурси можем да постигнем успех в маркетинга чрез съдържание;
  • кои са най-честите грешки при създаването на маркетингово съдържание;
  • какво можем да научим от добрите примери по света и у нас.

Гостът

Василена Вълчанова е маркетинг консултант, обучител и презентатор. Има близо 15 години опит с изграждане на цялостни маркетингови стратегии, маркетинг чрез съдържание, изграждане на маркетинг фунии и CRO (conversion rate optimization) в сферата на е-търговията и SaaS (software-as-a-service). Работила е с марки като LG Electronics, DELL, Razer, Ozone.bg, Enhancv. В свободното си време организира събития за популярна наука с Ratio, преподава контент маркетинг в SoftUni и пише блог за дигитални стратегии и онлайн маркетинг.

Запиши се за обучението

Участието в обучението е безплатно. Всички наши събития на Club by MOVE.BG се предлагат в духа на културата на даване и получаване, от общността за общността. В този дух ви каним да допринесете за събитието по ваша преценка. Регистрирайте се за обучението по #contentmarketing чрез формата тук.

Стани част от Club by MOVE.BG

MOVE.BG е общност на смелите и креативни хора. Наричаме се муувъри, защото днес променяме установените норми и бизнес модели и вярваме в мисията, че заедно градим нашето утре. Обединяват ни общи ценности, страст да създаваме и никога да не се отказваме да вървим по неотъпкани пътеки, за да откриваме новото и утвърждаваме идеите за бъдещето.

Стани част от лабораторията на бъдещето Club by MOVE.BG!

Добави в Календар 2021-06-24 12:00:00 2021-06-24 13:00:00 Europe/Istanbul Онлайн обучение “Content Marketing Tips” 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG