Обучение: Умения на бъдещето

Очакваме ви на 27 май (четвъртък) от 18:30 часа на специалното ни обучение за #skillsofthefuture. Наш лектор ще бъде Милена Хаджииванова.


От МOVE.BG, публикувана на 25 май 2021

Какви умения ще са ни необходими в новите процеси на дигитална трансформация? Как да бъдем подготвени за #futureofwork? Какво представляват меките умения и защо те са важни?

Около 375 милиона души ще трябва да сменят работата си или да получат нови умения до 2030г., за да могат да се адаптират спрямо процесите на автоматизация, според доклад на McKinsey Global Institute. COVID-19 засили навлизането на цифровите технологии в бизнеса и ежедневието ни. От дистанционната работа до преместването на основни икономически дейности изцяло онлайн кризата ускори преминаването към нови нива на цифровизация.

Наред с придобиването и развитието на на технически способности все повече започва да се доказва и нуждата от развиване на меки умения - #softskills. Според данни на най-голямата професионална социална мрежа LinkedIN, 57% от мениджърите на висши позиции смятат меките умения като емпатия, критично мислене, лидерство и изграждане на взаимоотношения за по-важни от твърдите умения. В свят на дигитални технологии, изкуствен интелект, роботи и машини, човешкият фактор ще става все по-рядък и ценен.

На 27 май, четвъртък, каним на специалното ни обучение “Умения на бъдещето” ще си потърсим и очертаем факторите, които ни правят успешни и ни помагат да се адаптираме към новото нормално. Ще си говорим за:

  • Growth mindset
  • Emotional Agility
  • Комуникация
  • Устойчивост и лидерство

Защо?

Защото гъвкавостта и умението да се адаптираме към новото ще са сред ключовите фактори за успех.

Лекторът

Милена Хаджииванова е един от бизнес треньорите в България със сериозен опит в различни компании и подчертано интерактивен подход, провокация, вникване в потребностите на аудиторията и воденето им към промяна на нагласи и поведение.

Тя обича да създава и използва иновативни подходи, дръзка е в избора на методи, с които да накара хората да се замислят и да пожелаят да се развиват.

Коя е Милена?

  • Повече от 20 години опит – треньор, консултант и стратегически партньор бизнеса;
  • Повече от 5000 консултантски и тренинг проекта;
  • Повече от 15 000 обучени хора;
  • Повече от 50 теми в портфолиото.

Всички наши събития се предлагат в духа на културата на даване и получава, от общността за общността. В този дух ви каним да допринесете за събитието по ваша преценка. Регистрирайте се за събитието тук.

Присъединете се към лабораторията на бъдещето, като станете част от Club by MOVE.BG.

Добави в Календар 2021-05-27 18:30:00 2021-05-27 19:30:00 Europe/Istanbul Обучение: Умения на бъдещето 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG