Cooking Industry 4.0 - Webinar #9

вторник, 11 април
Добави в Календар 2017-04-11 20:00:00 2017-04-11 21:00:00 Europe/Istanbul Cooking Industry 4.0 - Webinar #9 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 30 март 2017

EDIT.bg – отворената мрежа на дигиталните бизнеси у нас, стартира серия от уебинари с цел да задоволи нуждите на дигиталните бизнеси.

КАКВО
Индустрия 4.0.
Възникналата преди няколко години в Германия парадигма предполага създаването на умната фабрика. Един вид черна кутия, в която влизат суровини и излизат готови индивидуализирани продукти. И всичко това без човешка намеса.

Индустриалната дехуманизация обаче ще бъде много бавен процес, а точни указания какво да има в черната кутия няма. В този уебинар ще бъде представено "поумняването" на една фабрика и основните му компоненти. Също така ще бъдат разгледани и възможностите, които индустрия 4.0 открива за стартиращите дигитални бизнеси.

КОЙ
По тази тема ще чуем мнението и експертизата на Николай Белички. Няма как да не му се доверим, особено когато има повече от 15 години опит в концептуализирането и създаването на производствен софтуер за едни от най-модерните фабрики в света. Ники е съосновател е на Easymatic technologies - компания, разработваща решения за умни фабрики.

Регистрирайте се за събитието тук.

Автор

още от Решения за България: Digital