EDIT on the ROAD | Велико Търново

събота, 28 октомври
Добави в Календар 2017-10-28 09:30:00 2017-10-28 18:30:00 Europe/Istanbul EDIT on the ROAD | Велико Търново 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 17 октомври 2017

*Събитието е безплатно, но местата са лимитирани. Регистрирай се тук:https://goo.gl/VmJMnh

Програма:

Сутрешни сесии

  • 09.30 - 10.00 Регистрация
  • 10.10 - 11.00 Нуждата от дигитализация на традиционния бизнес Саша Безуханова - дигитален пионер, основател на MOVE.BG и инициатор на мрежата EDIT, която ще представи резултатите от националната анкета InnovationShip проведена през 2016 за състоянието на дигиталната екосистема в България.
  • 11.00 - 11.45 Keynote на Милен Георгиев, Extrapack Ltd. и Experta ООД
  • 11.45 - 12.00 Кафе пауза
  • 12.00- 12.30 Онлайн възможностите и първи стъпки в изграждането на онлайн присъствие - Биляна Пантева, която е Google trainer на Дигитален Гараж ще покаже първи стъпки за изграждане на ефективно онлайн присъствие с фокус върху създаване и подобряване на фирмения уебсайт и промотирането му като темите включват основни понятия за SEO, SEM, Социални медии, Email marketing и др. Презентацията е подходяща за предприемачи и собственици на малък традиционен бизнес.
  • 12.30-12.45 Q&A
  • 12.45-13.45 Обяд

Следобедни сесии (invite only)

14.00 -18.00 Работилница с високопродуктивен диалог за местните дигитални и традиционни бизнеси
Фасилитатори на работилницата ще са Ирина Горялова и Петър Горялов - коучове по организационно лидерство за изпълнителни директори от DreamersDo.

___________________

През 2017 г. Google и мрежата за дигитално развитие EDIT партнират, за да подкрепят развитието на технологичния и да дигитализират традиционния бизнес в страната.
За целта започваме EDIT On The Road - тримесечно роудшоу, което ще се проведе в 7 града в страната.
Петото събитие от EDIT On The Road е във Велико Търново. На него отново ще се събере дигиталният и традиционният бизнес, за да обсъдят и намерят възможности да работят заедно. Целите на събитието са:

- Да се съберат на едно място технологичните общности с традиционните индустрии
- Да се покаже как се работи с дигиталния инструментариум за бизнес на Google и да представи Google Дигитален гараж
- Да се проведе уъркшоп, където да се създадат работещи стратегии за:

о Кои са предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса във Велико Търново?
о Кои са възможностите за бизнеса във Велико Търново, които дигитализацията може да отвори?
о Коя би била идеалната екосистема, която да подкрепи дигитализацията на бизнеса във Велико Търново и така заедно да направим по-конкурентна местната икономика?

Основните организатори на поредицата от събития EDIT On The Road са MOVE.BG, мрежата за дигитално развитие EDIT.bg с подкрепата на Google. Целта на инициативата EDIT On The Road е да подкрепи развитието на технологичния и да дигитализират традиционния бизнес в страната.

тагове
Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital