“Паметта ми е кратка и бих могъл да те забравя”

Очакваме ви на откриването на изложбата на Венцислав Вълев (Queller4) на 3 май от 18:30, а творбите ще можете да разгледате до 3 юни всеки делничен ден в MOVE.BG.


От МOVE.BG, публикувана на 13 април 2022

Енибар - роден да дава, приема и пази.

Откриване: 3-ти май 2022, 18:30ч.

Изложбата ще можете да разгледате всеки работен ден от 09:00 до 18:00 до 3 юни.

“...нищо се превръща в нещо и обратно. Асоциация на възприятието, че ходим по рибени люспи, докато разберем, че газим сърца. Нищо говори със себе си. Две пилета не могат да разделят купчинка с пясък. Цвете се появява от само себе си. Един реди лейки в лейкопласт. Това, което се качва горе, слиза долу и обратно. Звук се превръща в купчина с думи за да може да напълни писмо. Нещо, което слиза долу разбира, че може да не се качи горе по своя воля. Споделено виждане, че когато се извъртиш и се повториш си същия…”

За автора

Венцислав Вълев (Queller4)
Роден 1979 г. в град София. Завършва профилираната гимназия за изобразителни изкуства Проф. Николай Райнов, а след това изучава визуални изкуства и сценография в НБУ. През изминалите 18 години работи като графичен и уеб UI&UX дизайнер за различни компании в България и по света. Съосновател и творчески директор на студио KARADIME.

Събитието е част от програма “Решения за България: Култура” на MOVE.BG.

Решения за България: Култура

Една програма на MOVE.BG в подкрепа на смелите иновативни артисти на Новото време. Изследваме икономическия и социален потенциал на културния сектор в България. Търсим и представяме иновативните практики от страната и света в областта на културата, изкуствата и културния туризъм. Говорим с носителите на промяната в сектора, разпространяваме добри практики и обединяваме културната общност за диалог и общо действие.

Добави в Календар 2022-05-03 18:30:00 2022-06-03 18:00:00 Europe/Istanbul “Паметта ми е кратка и бих могъл да те забравя” 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от ART MEETS