МOVE.BG на форум "Идеите - това сме ние 3"

Инкубатор за социални иновации събра над 150 млади и амбициозни българи от страната и чужбина


От МOVE.BG, публикувана на 9 септември 2014

За трета поредна година стартира инкубатора за социални иновации 

На 6 Септември екипът на MOVE.BG сподели невероятното изживяване от форума „Идеите- това сме ние 3“, организиран от приятелите ни от Обединени идеи за България.

За трета поредна година организаторите на инкубатора за социални иновации събраха на едно място в рамките на четири дни ( 3-6 септември) над 150 млади и амбициозни българи от страната и чужбина , давайки им възможността да създадат проекти за решаване на проблеми в различни сфери на българското общество. През последния ден се проведе Изложение на организациите, в рамките на което различни организации представиха и запознаха с целите, проектите и дейността си участниците във форума. Така имахме възможност не само да чуем страхотните идеи, разработени от прекрасните екипи от млади хора, но и да поговорим с тях за възможностите, които MOVE.BG предоставя за съвместното им реализиране като отворена платформа за общо действие и ускорител на гражданско участие.

Очаровани от порива и заряда на всички участници

Останахме очаровани от порива и заряда на всички участници да работят по решаването на различни предизвикателства пред обществото ни чрез иновативни идеи в сфери като околна среда и  устойчиво развитие, икономика, образование, наука, култура, право, социални политики, градска среда. В MOVE.BG вярваме, че колкото повече се стремим да случваме позитивната промяна заедно и с обединени усилия, толкова по-големи резултати ще постигаме.

Всички идеи от форума може да видите ТУК.

Автор

още от Отправна Точка