Благотворителна изложба: да помогнем на Алекс

MOVE.BG ви кани да помогнем заедно на младия Алекс. Очакваме ви на 9 юли, четвъртък, от 18:30 часа.


От МOVE.BG, публикувана на 3 юли 2020

Заповядайте на благотворителна изложба с цел набиране на средства за човека зад обектива.

Той е Алекс - страстен фотограф и алпинист, пред чиито обектив от години се разгръща осанката на планината и движението на съвременните й поклонници. Независимо дали е естетичен завой в недокоснат сняг или инфарктно движение по гранитен вертикал, Алекс винаги е бил там, от двете страни - този, който преживява и този, който наблюдава. Един саможив и спонтанен начин на живот, внезапно прекъснато на 16-ти май, тази година, когато Алекс се изправи в лице с най-сериозното си изпитание.

След катерачен инцидент, който довежда до 26-метрово свободно падане, той понася множество животозастрашаващи травми, някои от които по гръбначния стълб. След едномесечна хоспитализация в интензивно отделение и след няколко хирургични интервенции първата битка за живота му беше спечелена, но сега тепърва започва втората. В момента Алекс е приет в неврологичен рехабилитационен център в родната си Румъния, където разходите за медицинска грижа и рехабилитация далеч надхвърлят средния приход за страната. Прогнозира се Алекс да остане там с месеци.

MOVE.BG застава зад каузата да подкрепим  Алекс и заедно да му помогнем да продължи напред.

Закупувайки една или повече от най-добрите му фотографии в рамките на изложбата или неговото онлайн портфолио, вие активно ще подпомогнете мъчителния и дълъг път на неговото възстановяване. 

Повече информация за закупуване на фотографии очаквайте страницата на събитието във “Фейсбук”, а дарения могат да постъпват и по следните канали:

Alexandru Sava

IBAN: GB78 REVO 0099 7094 9130 75

BIC: REVOGB21

Address: Stejarului 23-25, Sc. 7, ap. 46, Floresti 400331, Cluj, Romania

REVOLUT ID: alexanws71

Очакваме ви на 9 юли, четвъртък, от 18:30 часа в дома на MOVE.BG - улица “Сердика” №20, етаж 1, София.

Добави в Календар 2020-07-09 18:30:00 2020-07-09 20:30:00 Europe/Istanbul Благотворителна изложба: да помогнем на Алекс 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от ART MEETS