Отложено: BRAIN CIRCLE - как да се справяме с бизнес предизвикателства

Club by MOVE.BG организира специален формат, предназначен за предприемачи, IT специалисти, артисти, дизайнери, инженери, учени.


От МOVE.BG, публикувана на 15 октомври 2020

Внимание: заради ситуацията с коронавируса събитието е отложено. Очаквайте допълнителна информация скоро.

Силата на колективния интелект разплита истинските бизнес проблеми!

Що е то?

Ако търсите решения на предизвикателствата в професионалните Ви начинания, във време на промяна, позволете на общността на Club by MOVE.BG да хвърли светлина в тунела с решаването на вашия бизнес казус.

Усетете предимството на споделения опит и удовлетворението да дадеш и да получиш решения. Преживейте силата на колективния интелект!

Как: Отборът ни от мултидисциплинарни експерти и новатори става част от лаборатория за групово решаване на казуси с наша специално адаптирана ChangeMakers методология!  Един от тези казуси може и да е Ваш! 

 Защо да се запиша?

  • Tествана и доказано работеща методология, която помага на участниците да идентифицират правилните инструменти и подходи за справяне със сложни бизнес предизвикателства.
  • Достъп до доверен кръг от експерти, които споделят общи ценности, вдъхновяват се взаимно с идеи и си помагат за постигането на целите си.
  • Откриване на конкретни решения на определени проблеми и изясняване на личния план за действие.
  • Създаване на силна партньорска мрежа в постигането на тези решения.

В допълнение, цялото преживяване носи и удовлетвореност поради това, че си помогнал на друг участник от групата, допринесъл си за откриването на решение или просто си го вдъхновил.

Brain Circle e доказателство, че когато си подкрепен, можеш да постигнеш много повече във всяко отношение.

Какво казват преживелите този метод:

“Беше страшно полезно да видя моя казус, пречупен през призмата на 6 други члена на общността. Бях провокиран с много интересни въпроси и си взех няколко предложения, които да тествам и приложа веднага!” 

“Откриване на потенциални партньори по мисъл, нови перспективи, въпроси, които ви замислят и конкретни идеи, които могат да бъдат приложени и интегрирани от всеки.”

*Подходящо за: предприемачи, IT специалисти, артисти, дизайнери, инженери, учени

*Събитието ще се проведе при минимум 8 записани участника. Местата за събитието са ограничени, ако искате да сте сред първите информирани за продажбата на билетите, запишете се тук. 

Внимание: събитието е отложено. Очаквайте скоро допълнителна информация.

Обучението е част от “АКАДЕМИЯ ЗА СЪЗДАТЕЛИ НА ПРОМЯНА”

“Академията за създатели на промяна” е разработена с цел решаване на бизнес предизвикателства. Основната методология се основава на принципа на колективния ум, който ефективно допринася за прехвърлянето на знанието и необходимите умения от индивида към колектива.

Club by MOVE.BG те очаква. Бъди част от общността на променящите положително България личности. Включи се в създаването на нашето общо утре. Стани член сега!

Добави в Календар 2020-11-23 22:00:00 2020-11-23 22:25:00 Europe/Istanbul Отложено: BRAIN CIRCLE - как да се справяме с бизнес предизвикателства 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG