BRAIN CIRCLE: как да се справяме с бизнес предизвикателства

Club by MOVE.BG организира специален формат, предназначен за предприемачи, IT специалисти, артисти, дизайнери, инженери, учени.


От МOVE.BG, публикувана на 15 октомври 2020

Brain Circle ще се проведе на 27 ноември (петък) от 10 до 18 часа. Местата за събитието са ограничени, ако искате да сте сред първите информирани за продажбата на билетите, запишете се тук

Силата на колективния интелект разплита истинските бизнес проблеми!

Що е то?

Ако търсите решения на предизвикателствата в професионалните Ви начинания, във време на промяна, позволете на общността на Club by MOVE.BG да хвърли светлина в тунела с решаването на вашия бизнес казус.

Усетете предимството на споделения опит и удовлетворението да дадеш и да получиш решения. Преживейте силата на колективния интелект!

Как: Отборът ни от мултидисциплинарни експерти и новатори става част от лаборатория за групово решаване на казуси с наша специално адаптирана ChangeMakers методология!  Един от тези казуси може и да е Ваш! 

 Защо да се запиша?

  • Tествана и доказано работеща методология, която помага на участниците да идентифицират правилните инструменти и подходи за справяне със сложни бизнес предизвикателства.
  • Достъп до доверен кръг от експерти, които споделят общи ценности, вдъхновяват се взаимно с идеи и си помагат за постигането на целите си.
  • Откриване на конкретни решения на определени проблеми и изясняване на личния план за действие.
  • Създаване на силна партньорска мрежа в постигането на тези решения.

В допълнение, цялото преживяване носи и удовлетвореност поради това, че си помогнал на друг участник от групата, допринесъл си за откриването на решение или просто си го вдъхновил.

Brain Circle e доказателство, че когато си подкрепен, можеш да постигнеш много повече във всяко отношение.

Какво казват преживелите този метод:

“Беше страшно полезно да видя моя казус, пречупен през призмата на 6 други члена на общността. Бях провокиран с много интересни въпроси и си взех няколко предложения, които да тествам и приложа веднага!” 

“Откриване на потенциални партньори по мисъл, нови перспективи, въпроси, които ви замислят и конкретни идеи, които могат да бъдат приложени и интегрирани от всеки.”

*Подходящо за: предприемачи, IT специалисти, артисти, дизайнери, инженери, учени

*Събитието ще се проведе при минимум 8 записани участника. Местата за събитието са ограничени, ако искате да сте сред първите информирани за продажбата на билетите, запишете се тук. Brain Circle ще се проведе на 27 ноември (петък) от 10 до 18 часа в MOVE.BG - улица “Сердика” №20, етаж 1, София.

Обучението е част от “АКАДЕМИЯ ЗА СЪЗДАТЕЛИ НА ПРОМЯНА”

“Академията за създатели на промяна” е разработена с цел решаване на бизнес предизвикателства. Основната методология се основава на принципа на колективния ум, който ефективно допринася за прехвърлянето на знанието и необходимите умения от индивида към колектива.

Club by MOVE.BG те очаква. Бъди част от общността на променящите положително България личности. Включи се в създаването на нашето общо утре. Стани член сега!

Добави в Календар 2020-11-27 10:00:00 2020-11-27 18:00:00 Europe/Istanbul BRAIN CIRCLE: как да се справяме с бизнес предизвикателства 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG