Как да бъдем дизайнери на мислите си: BreakFast Club с Карина Карагаева

MOVE.BG ще бъде домакин на закуската-разговор на Българския център на жените в технологиите (BCWT). BreakFast Club ви очаква на 23 октомври (петък) от 09:00 часа.


От МOVE.BG, публикувана на 7 октомври 2020

“Нямате никакво задължение да бъдете същия човек, какъвто сте били преди 5 минути,” Алън Уотс

Хората внимателно избираме дрехите, обзавеждането, цвета на колата и модела на телефона си, а защо да не избираме и мислите си? Можем ли да променяме нагласите си и как? Какво означава да бъдем дизайнери на мирогледа си и да възприемаме убежденията си не като статични, а като флуидни?

С радост ви каним да закусим отново заедно и да обсъдим тези и други въпроси, свързани с техниките за владеене на мислите. Наш гост ще бъде  Карина Карагаева, mindset designer и управляващ партньор в Human Business Studio. По време на уъркшопа ни ще се потопим в знанията и мъдростта на поведенческата психология, будизма, неврологията и невропластичността, за да разберем как да бъдем дизайнери на мислите си. 

Заедно ще изследваме следните въпроси:

  • Какъв е нашият преобладаващ мироглед и какво е влиянието на външни фактори върху него?
  • Как да вземаме силни решения от позициите на Growth Mindset, Benefit Mindset и Innovation Mindset?
  • Какви са трите начина, по които променяме нагласите си?
  • Как да използваме оптимално своята интелигентност? 
  • Какви различни мирогледи съществуват?

Стил на уъркшопа:

  • Богатство от примери и истории, практически подход, ориентиран към контекста на участниците
  • Неформален, игрови, динамичен, стимулиращ сетивата и двете полукълба на мозъка
  • Продължителност: 1 час
  • По традиция след представянето на госта ще можете да зададете всички свои въпроси.

Участници: 12-20 души.

Внимание: събитието ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки, предписани от Министерството на здравеопазването и регионалните власти.

Лектор:

Карина Карагаева е сертифициран корпоративен треньор от Института за управление и стратегия, Даунингтаун, САЩ, чийто опит в индустрията за професионално обучение включва работа за компании като IBM, Apple Inc., Xerox, Concentrix, Raiffeisenbank, ABB, Siemens, VMware , ScaleFocus и др.. Тя има повече от 2500 часа обучение за различни екипи на средно и високо мениджърско ниво в мултикултурна среда в няколко държави. Образованието ѝ е в сферата на икономика, иновации и предприемачество. Карина притежава сертификати за интензивни курсове по Conscious Business Modeling, Design Thinking, Neuroscience and Neuroplasticity. Тя е лектор на различни бизнес форуми, TEDx презентатор и преподавател по медитация.

***Като всеки ексклузивен клуб, местата са ограничени. Молим ви да се регистрирате за събитието тук

****За членове на Българския център на жените в технологиите, които са заплатили членския си внос срещите са безплатни. Стани член на BCWT сега.

За всички други наши гости: 12 лв., които може да заплатите на място и са дарение за проектите на BCWT. 

Очакваме ви на 23 октомври (петък) от 09:00 часа в MOVE.BG - улица "Сердика"№20, етаж 1, София.

BCWT

Българският център на жените в технологиите (BCWT) работи в подкрепа на женското лидерство и увеличаване на професионалното участие на жените в дигиталната индустрия, наука и предприемачество. Организацията партнира при реализацията на регионални иновационни проекти, научни изследвания, обмен на добри практики, организира обучения и тематични събития. Центърът се стреми да обединява усилията на бизнес, правителство, академични среди и неправителствени организации в посока на по-висока конкурентоспособност на българската и европейската икономика.

Добави в Календар 2020-10-23 09:00:00 2020-10-23 23:00:00 Europe/Istanbul Как да бъдем дизайнери на мислите си: BreakFast Club с Карина Карагаева 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Breakfast Club