Актуално

Споделяме новото, важното и предстоящото. Събитията, които ни вълнуват, създаваме и оставят отпечатък.

Албум Рожден ден на MOVE.BG - 11 Years Moving Together

12 юли 2024, МOVE.BG

Търсим създателите на зелени решения: включете се и спечелете награди

Участвайте до края на месец май.

20 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за подобряване на комуникацията и привличане на гражданите

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за гражданите и комуникацията.

16 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за привличане на бизнеса в зеленото развитие на общините

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за бизнеса и зеленото развитие на местните власти.

14 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за подобряване на градското планиране

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за градското планиране и природно-базираните решения.

10 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за успешен енергиен преход на общините

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за прехода към ВЕИ на общинско ниво.

8 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за въвеждане на хоризонтален подход

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за ролята на хоризонталния подход.

30 април 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: Мисия Възможна

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме въведението на Доклада.

29 април 2024, МOVE.BG

Форум представя 150 идеи на 55 водещи експерти за зелено развитие на София

В Деня на Земята MOVE.BG представи доклада си “Мисия Зелена София: подготвени за бъдещето” на събитие, в който взеха участие кметът на София г-н Васил Терзиев, представители на основните партии в СОС, както и експерти от науката и бизнеса

22 април 2024, МOVE.BG

VOD Форум “Мисия Зелена София: подготвени за бъдещето”

Гледайте пълен запис на форума, по време на който бяха представени 150 идеи за зелено развитие на София. В събитието участваха кметът на София г-н Васил Терзиев, представители на основните партии в СОС, както и експерти от бизнеса и гражданския сектор.

22 април 2024, МOVE.BG