Онлайн обучение за корпоративен уелнес: щастлив екип, успешен бизнес

Не пропускайте съветите на нашия специален гост Дени Андонова на 18 февруари от 16 часа.


От МOVE.BG, публикувана на 23 декември 2020

*Ако заявите своето участие до края на месец януари 31.01.2021 получавате възможността да се възползвате от индивидуална 30 минутна консултация за вас и вашия екип.

В Club by MOVE.BG знаем, че всяка една криза носи и възможности за развитие, за които трябва да бъдем подготвени, за да можем да вървим напред в личностен и в бизнес план. Затова сме приготвили специално за вас поредица от няколко формата, посветени на прехода ни през предизвикателството коронавирус.

“Хората, които ме познават, знаят, че често обичам да казвам, че ЗДРАВ БИЗНЕС се прави със ЗДРАВИ ХОРА!”, това споделя Дени Андонова, която ще бъде гост-лектор на Club by MOVE.BG на 18-ти февруари.

Вие сте мениджър или собственик на бизнес: замисляли ли сте се, че здравето и щастието на хората, с които развивате дейността си, са ценни и важни за вас? А знаете ли каква е връзката между тях и успеха на вашия бизнес?

Топ мениджъри вече започват да осъзнават, че здравето и благополучието на служителите имат ключово въздействие върху представянето на бизнеса. Тези два фактора оказват влияние върху здравето на самия бизнес, защото водят до щастие сред служителите и повишена производителност на работното място. Когато дадена организация се фокусира върху благополучието, работещите в нея се чувстват ценени и изграждат положително отношение към компанията както на работното място, така и извън него.

Club by MOVE.BG отново ви предоставя възможността да надникнете в една от темите на бъдещето: изграждането на нов тип мениджърска култура и работна среда. В тайните на корпоративния уелнес ще ни въведе Дени Андонова на 18-ти февруари. Дени е сертифициран уелнес специалист с богат опит от корпоративни обучения и тренинги, както и множество индивидуални консултации с хора на мениджърски позиции.

Дени ще ни запознае с темите за подобряването на здравето на служителите, за създаването на добронамерена и позитивна страна, както и ще ни даде съвети за уелнес стратегии, дори в условията на ограничен бюджет на компаниите.Това специално обучение е за вас ако:

  • Ако темите за здравето и щастието и изграждането на корпоративна стратегия са приоритет за вас и вашия бизнес?
  • Ако искате да изградите по-добра работодателска марка (Employer branding)?
  • Ако бизнесът ви преминава през специфични кризи за развитието си?
  • Ако често се сблъсквате с текучество?
  • Ако искате да повишите ангажираността на хората си?
  • Ако искате по-мотивирани, креативни и продуктивни екипи?
  • Ако желаете да се грижите за хората си и да правите осъзнат и процъфтяващ бизнес в новите принципи?

Очакваме ви на 18-ти февруари от 16:00 часа онлайн. Събитието е безплатно за членове на Club by MOVE.BG. За всички останали входът е 10 лева, които ще бъдат използвани като дарение за развитие на дейностите на Клуба. Запазете своя билет тук.

Станете член на Club by MOVE.BG и бъди част от лабораторията на бъдещето.

Добави в Календар 2021-02-18 16:00:00 2021-02-18 17:30:00 Europe/Istanbul Онлайн обучение за корпоративен уелнес: щастлив екип, успешен бизнес 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG