Онлайн обучение: Управление на промяната и кризисен мениджмънт

Очакваме ви на 15 януари (петък) от 09:30 до 11:00 часа, за да разберем как да се справим с Ковид-кризата през призмата на кризисния мениджмънт.


От МOVE.BG, публикувана на 21 декември 2020

В Club by MOVE.BG знаем, че всяка една криза носи и възможности за развитие, за които трябва да бъдем подготвени, за да можем да вървим напред в личностен и в бизнес план. Затова сме приготвили специално за вас поредица от няколко формата, посветени на прехода ни през предизвикателството коронавирус.

“Всяка криза е нова възможност,” смята Уинстън Чърчил

Подготвени ли сме, обаче, за тази нова възможност? Знаем ли как да адаптираме бизнеса ни в ситуация на криза? Използваме ли модели на кризисен мениджмънт?

За да се справим с краткосрочните и дългосрочни предизвикателства и въздействията им върху бизнеса ни, се нуждаем от правилните умения в подходящия момент. Затова на 15 януари (петък) от 09:30 Club by MOVE.BG ви каним на онлайн обучението ни “Управление на промяната и кризисен мениджмънт". Наш лектор ще бъде Илиян Бойчев от IBTrainings, който в рамките на час и половина ще ни разкаже за успешните тактики за управление на промяната, планирането на бъдещето и адаптирането към нова среда. Илиян е с над 9-годишен опит в сферата на корпоративните тренинги, като е провеждал обучения на мениджърски, търговски и административни екипи в производствени компании, хранителни вериги, застрахователни компании, небанкови финансови институции, IT компании, кол центрове и в сектора на луксозни стоки.

Участвайки в обучението, ще научите практически съвети как да усвоите и приложите работещи модели за справяне с криза. На 15 януари ще получите отговори на следните важни за бизнес развитието въпроси:

  • Какво представлява промяната?
  • Каква е ролята на възприятието/нагласата, която имаме спрямо промяната?
  • Какви са етапите, през които преминава всеки от нас по време на промяна?
  • Какви конкретни техники за управление на промяната бихме могли да прилагаме?
  • Кои са компонентите на кризисния мениджмънт?
  •  Какъв е балансът между взаимоотношения и резултат в настоящата бизнес обстановка?
  • Кои са най-често допусканите грешки при адаптацията и как да ги преодолеем?
  • Каква е подходящата нагласа за преодоляване на стреса от настъпващите промени?

Очакваме ви на 15 януари от 09:30 часа онлайн. Събитието е безплатно за членове на Club by MOVE.BG. За всички останали входът е 10 лева, които ще бъдат използвани като дарение за развитие на дейностите на Клуба. Запазете своето място тук.

Станете член на Club by MOVE.BG и бъди част от лабораторията на бъдещето.

Добави в Календар 2021-01-15 09:30:00 2021-01-15 11:00:00 Europe/Istanbul Онлайн обучение: Управление на промяната и кризисен мениджмънт 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG