Дизайн мисленето: в работата и живота

На 22 април от 12:00 до 13:30 наш гост ще бъде Вихра Шопова, Life Design Coach и Workshop Facilitator.


От МOVE.BG, публикувана на 29 март 2021

В Club by MOVE.BG знаем, че за да бъдем успешни и щастливи в семеен и професионален план, трябва да се погрижим за нашето вътрешно Аз. В претрупаното ни със задачи ежедневие, обаче, рядко отделяме време да погледнем към себе си. Затова подготвихме специална серия от обучения по личностно развитие, които ще подпомогнат теб - Човекът на Новото време - в пътя ти към успеха в бързопроменящата се среда около нас. 

  • Какво представлява дизайн мисленето?
  • Как може да ни помогне за личностното ни развитието?
  • Как да го използваме в бизнеса ни? 

Отговорите на тези и други въпроси ще разберем на 22 април от 12:00 часа, когато наш гост ще бъде Вихра Шопова, Life Design Coach, Workshop Facilitator и основател на The Authentic Life Design 

Дизайн мисленето подпомага генерирането на иновативни и креативни решения, приложим във всякакви сфери. Методите му способстват за развиването на емпатия, наблюдателност, проактивност, положително мислене, умения за работа в екип и творческо самочувствие.

Не пропускайте да научите повече за дизайн мисленето на 22 април, когато Вихра ще ни запознае с тънкостите на този метод отблизо. Тя ще ни помогне да погледнем собствения си живот и неговите предизвикателства през инструментите на #designthinking. 

Запазете своя безплатен билет сега. Всички събития на Club by MOVE.BG се предлагат в духа на културата на даване и получава, от общността за общността. В този дух ви каним да допринесете за събитието по ваша преценка.

За госта

През 2019-та година Вихра се дипломира в Свободния университет в Берлин със специалност “Медии и комуникации”, а година по-късно завършва Design Thinking обучение в HPI Института в Потсдам. От тогава тя е активна част от Life Design Circle, а наскоро основава и своя собствен проект Authentic Life Design. И двете инициативи се занимават с прилагането на дизайн мисленето като инструмент за занимаване с и разрешаване на личностни проблеми в индивидуални сесии или уъркшопи.

Още за Вихра и дизайн мисленето можете да прочетете на сайта й тук.

Club by MOVE.BG

MOVE.BG е общност на смелите и креативни хора. Наричаме се муувъри, защото днес променяме установените норми и бизнес модели и вярваме в мисията, че заедно градим нашето утре. Обединяват ни общи ценности, страст да създаваме и никога да не се отказваме да вървим по неотъпкани пътеки, за да откриваме новото и утвърждаваме идеите за бъдещето

Присъединете се към лабораторията на бъдещето, като станете част от Club by MOVE.BG.

Добави в Календар 2021-04-22 12:00:00 2021-04-22 13:30:00 Europe/Istanbul Дизайн мисленето: в работата и живота 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG