Festival Brunch vol. 4

В събота сутрин ще говорим за изкуство, спорове и тяхното разрешаване


От МOVE.BG, публикувана на 18 юни 2018

В последната събота на всеки месец в дома на MOVE.BG ще се провеждат дискусионни работилници, насочени към хора, които се занимават с провеждането на различни артистични събития в страната. В края на юни ни очаква поредната среща от серията Festival Brunch, която ще е и последната за столицата преди лятото.

Темата тази събота е Медитация.

Медиацията е един от най-ефективните извънсъдебни способи за разрешаване на спорове, който дава възможност и на двете страни да спечелят и да продължат отношенията си във взаимен интерес.

Повече за дебрите на това "изкуство" ще научим от нашия специален гост Юлия Раданова - адвокат и медиатор, един от основателите на Legal Solutions Partners.

Включи се в нашия разговор като се регистрираш тук.


Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика и културни мениджъри таксата е в размер на 8,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch. За ученици, студенти и докторанти от специалностите по изкуства и култура таксата е в размер на 5,00 лв.

Следващата тема, част от серията Festival Brunch, очаквайте на 29 септември.

Добави в Календар 2018-06-23 11:00:00 2018-06-23 13:00:00 Europe/Istanbul Festival Brunch vol. 4 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Festival Brunch