Започва тематичната поредица на Festival Brunch

Разговор за голямото въздействие с малка инвестиция


От МOVE.BG, публикувана на 22 март 2018

На 31 март от 11:00ч. до 14:00ч. ще бъде второто издание, но първият тематичен брой, от поредицата Festival Brunch.

Ежемесечните събития ще се провеждат всяка последна събота от идните месеци. В тях ще участват експерти от различни области, които ще представят възможни решения и интересни практики. Festival Brunch ще е своеобразна среща на опита между различни организации в сферата на изкуството.

Компромисите на бюджета

Темата на Festival Brunch Vol.2 e КОМПРОМИСИТЕ НА БЮДЖЕТА.

В този брой ще опитаме да фокусираме разговора върху възможните оптимизации на процеса на публична разгласа на събитието. Ще си говорим за това какво можем да направим с малка инвестиция, но с голямо въздействие; за това колко е важно да въвлечем локалната общност и как можем да го направим с помощта на инструментите на виртуалната реалност. Този път ще обърнем повече внимание на онези пера от бюджета, които остават непокрити от национални или общински фондове. Средствата, които не успяваме да наберем от спонсорства и дарителски кампании, са и онези, за които спираме да мислим в много ранен етап от организацията, поставяйки ги в графата „невъзможни в това издание“. Целта на срещата ни в последната събота на март е да търсим практически решения, отвъд ефимерните идеи, защото винаги когато става дума за фестивали и културни събития, става дума и за средства.

За да се включиш, е необходимо единствено да попълниш кратката регистрационна форма.

Save the date

Вход за събитие:

За членове на Българска фестивална асоциация и за организациите, които се намират в къщата на MOVE.BG, срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика и културни мениджъри таксата е в размер на 8,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch. За ученици, студенти и докторанти от специалностите по изкуства и култура таксата е в размер на 5,00 лв.

Festival Brunch Vol.2:

31.03.2018 г. (събота); 11:00 до 14:00ч.

Адрес:

MOVE.BG, гр. София, ул. „Сердика“ № 20
Скоро очаквайте повече информация за лекторите, които ще вземат участие в събитието през март.

Следващите теми ще бъдат на 28 април, 26 май и 23 юни. 

 

Добави в Календар 2018-03-31 11:00:00 2018-03-31 14:00:00 Europe/Istanbul Започва тематичната поредица на Festival Brunch 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Festival Brunch