Онлайн събитие: Happiness Boosters

На 8 април от 09:00 до 10:00 часа ще си говорим с Дени Андонова, специалист по корпоративен уелнес.


От МOVE.BG, публикувана на 24 март 2021

В Club by MOVE.BG знаем, че за да бъдем успешни и щастливи в семеен и професионален план, трябва да се погрижим за нашето вътрешно Аз. В претрупаното ни със задачи ежедневие, обаче, рядко отделяме време да погледнем към себе си. Затова подготвихме специална серия от обучения по личностно развитие, които ще подпомогнат теб - Човекът на Новото време - в пътя ти към успеха в бързопроменящата се среда около нас.

Следващата ни спирка по този път е на 8 април, когато ще си говорим за активизиране на щастието или #happinessbooster. Аристотел е казал, че каквото и да правим, го правим за да сме щастливи. Затова е добре да разберем как механизмите на щастието работят, за да можем да ги управляваме, нали така? Също толкова важно е да знаем кои фактори могат да намалят щастието и как да ги неутрализираме, нали?

Очакваме те на 8 април, за да научим заедно отговорите на тези и други важни въпроси от нашия специален гост Дени Андонова - специалист по корпоративен уелнес и съосновател на Wellness Masters Hub. По време на събитието Дени ще ни покаже практически упражнения за повишаване нивото на щастие, както и ще ни даде инструменти за изграждане на лични стратегии за по-добро физическо и психическо здраве. Всеки участник ще може да задава въпроси директно на госта ни.

На 8 април ще научим още важи неща за #happinessbooster:

  • ще поговорим за похватите на позитивната психология;
  • ще научим как можем да помогнем изграждането на култура на щастието в бизнес начинанията ни;
  • ще разберем примерни техники, с които човек сам да си помага и които стартиращи компании могат да интегрират в културата на фирмите си от самото начало;
  • ще получим научна обосновка на показаните примери и техники.

Вземете своя безплатен линк сега. Всички наши събития се предлагат в духа на културата на даване и получава, от общността за общността. В този дух ви каним да допринесете за събитието по ваша преценка.

Club by MOVE.BG

MOVE.BG е общност на смелите и креативни хора. Наричаме се муувъри, защото днес променяме установените норми и бизнес модели и вярваме в мисията, че заедно градим нашето утре. Обединяват ни общи ценности, страст да създаваме и никога да не се отказваме да вървим по неотъпкани пътеки, за да откриваме новото и утвърждаваме идеите за бъдещето.

Присъединете се към лабораторията на бъдещето, като станете част от Club by MOVE.BG.

Добави в Календар 2021-04-08 09:00:00 2021-03-10 10:05:00 Europe/Istanbul Онлайн събитие: Happiness Boosters 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG