Изложба "РЕАЛНОСТИ": Как AR, VR и MR се сблъскват с нашия RR?

Изложбата е организирана от Vangavis.com и Artivive.com в партньорство с MOVE.BG.


От Марин Маринов, публикувана на 8 март 2019

Скъпи приятели, MOVE.BG има удоволствието да ви покани на 14 март от 19:00 часа на откриването на първата изложба с добавена реалност в София - "РЕАЛНОСТИ": Как AR, VR и MR се сблъскват с нашия RR.

Организирана от Vangavis.com и Artivive.com в партньорство с MOVE.BG, изложбата цели да изследва чувствата и знанието, взети от „тази“ реалност към „друга“, как  се трансформират, променят или остават същите. Какво се случва, ако слеем реалностите и те се припокриват?

„РЕАЛНОСТИ“ е витрина за изкуството в разширената реалност (AR). Изложбата се захранва от Artivive App, който е лесен за използване инструмент за творците да създават изкуство в AR, с простата цел да насърчи хората да излязат и да изживеят изкуството от първа ръка по нов и интерактивен начин.

Изложбата бе част от VIENNA DESIGN WEEK 2018 и от тогава бе демонстрирана в Китай и Литва и е за първи път в София, България.

Ще имате възможност да разгледате изложбата в рамките на 2 месеца от 14 март до 10 май в MOVE.BG на ул. „Сердика 20“.

Откриващото събитие ще се състои на 14 март от 19:00 часа.

Добави в Календар 2019-03-14 19:00:00 2019-05-10 19:00:00 Europe/Istanbul Изложба "РЕАЛНОСТИ": Как AR, VR и MR се сблъскват с нашия RR? 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от ART MEETS