Непознатият LinkedIn: как бизнесите растат с професионалната мрежа

Очакваме ви на поредното обучение на Club by MOVE.BG в подкрепа на общността. На 25 март от 12:30 до 13:30 наш гост ще бъде Александър Кръстев.


От МOVE.BG, публикувана на 19 март 2021

Над 900 000 български потребители вече ползват LinkedIn, но въпреки това митовете за професионалната мрежа изглежда са много повече, отколкото реалното познание за възможностите ѝ.

Поканихме експерта по LinkedIn маркетинг Александър Кръстев да разкаже:

как собствениците и мениджърите на бизнеси, от всякакъв мащаб, могат да ползват LinkedIn:

  • как с негова помощ можем да осигурим ръст за своите компании и за себе си като професионалисти;
  • как да създадем качествено съдържание в LinkedIn;
  • кои са най-ефективните формати в платформата;
  • как да увеличим последователите на страниците и личните си профили.

Искате да разберете още - задайте своите въпроси в събитието! 

Очакваме ви на 25 март, четвъртък, от 12:30 часа. Събитието е безплатно. Всички наши курсове се предлагат в духа на културата на даване и получава, от общността за общността. В този дух и вие можете да допринесете за нашата кауза сега.

Гостът 

Александър Кръстев е създател на агенцията за LinkedIn маркетинг BookMark и автор в “The Linked Blog” (thelinkedblog.com). Той развива успешни комуникационни канали в онлайн среда вече повече от 15 години, като сред тях е и най-големият сайт за книги и четене у нас “Аз чета” (AzCheta.com). Завършил е журналистика в Софийския университет и е магистър по Публична комуникация със специализация в областта на блоговете и социалните медии. От 2015 г. е преподавател по LinkedIn в магистърските програми на Нов български университет, водещ е и на курса по LinkedIn маркетинг в СофтУни.

Александър е автор на редица статии, посветени на LinkedIn, в престижни бизнес издания като “Forbes Bulgaria”, “Мениджър”, “Твоят бизнес” и др. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, “Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, “Креативният гений“ на Питър Фиск, “Социалният бум!“ на Джефри Гитомър.

Club by MOVE.BG

MOVE.BG е общност на смелите и креативни хора. Наричаме се муувъри, защото днес променяме установените норми и бизнес модели и вярваме в мисията, че заедно градим нашето утре. Обединяват ни общи ценности, страст да създаваме и никога да не се отказваме да вървим по неотъпкани пътеки, за да откриваме новото и утвърждаваме идеите за бъдещето.

Присъединете се към лабораторията на бъдещето, като станете част от Club by MOVE.BG.

Добави в Календар 2021-03-25 12:30:00 2021-03-25 13:30:00 Europe/Istanbul Непознатият LinkedIn: как бизнесите растат с професионалната мрежа 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG