Тhe recipe for a successful brand and product - НоваториТЕ #14


От МOVE.BG, публикувана на 24 март 2018

НоваториТЕ е ежемесечно предаване за технологии

Tо събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании. Всеки епизод разказва за една конкретна индустрия през перспективата на успешни български предприемачи в нея.

NB! Събитието се излъчва онлайн.

#гост

Гост на четиринадесетото издание ще бъде Анита Класанова

През 2010 година, докато Анита търси варианти за здравословни лакомства за децата си и сама създава вкусна рецепта от сурови десерти. Те бързо стават любимата почерпка на клиентите на био магазина на Анита и съпруга й Калин.

Вдъхновени да споделят своето вкусно творение с целия свят, двамата се свързват с Яни, основателя на най-голямата дистрибуторска фирма на био храни в България. И така, през 2012 година се ражда Roobar.

#част XIV

В рамките на предаването ще поговорим с Анита за продуктовото предприемачество и за това как се създава глобален бранд, както и за предизвикателствата пред бизнес с толкова много компоненти - производство, supply chain, дистрибуция, продукт и позициониране.

НоваториТЕ може да гледате на живо през страницата на EDIT и в YouTube

MOVE.BG

Добави в Календар 2018-03-26 18:30:00 2018-03-26 20:00:00 Europe/Istanbul Тhe recipe for a successful brand and product - НоваториТЕ #14 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от НоваториТЕ