Общността на МOVE.BG: Тереза

Обществото ни се нуждае от повече позитивизъм, толерантност и добри политически лидери


От МOVE.BG, публикувана на 11 май 2015


Опиши себе си?

Казвам се Тереза Борисова на 22 години, студентка в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност Журналистика. Странно е да се опишеш и да изтъкнеш само най-добрите си качества, но смятам, че съм: Темпераментна, Емоционална, Разнородна, Енергична, много Заета и Авантюристична личност. Обичам да започвам деня си с усмивка и да го завършвам по същия начин въпреки всичко и всеки.

Какво те движи в живота?

В живота ме движи вярата в Бог, любовта и подкрепата на родителите ми и моята половинка.

Защо си част от общността на MOVE.BG?

В MOVE.BG съм благодарение на познанството ми с Иван Бондоков. В момента помагам на Мира Добрева, Гергана Куцева и Надежда Дерменджиева. Също така се опитвам да популяризирам кампанията на МоveBG „Безценни приказки“, която ме кара да се гмурна в чистия детски свят. Освен , че помагам на горепосочените дами, споделям ценностите на организацията и като гражданин на България искам и имам дълга да я „раздвижа“

Кои са важните теми за България днес според теб?

Като част от подрастващото поколение, за мен тази тема е важна. Смятам, че трябва да се стимулира младото поколение да не бяга в чужбина, а да остане в родината си и разбира се да му де даде поле на изява.

От какво най-вече има нужда обществото ни?

Всеки от нас се нужда е от това да спре да се оплаква и да обвинява държавата за нещо, защото ние сме държавата. Обществото ни се нуждае от повече позитивизъм, толерантност и добри политически лидери.

 

Автор

още от Добрият пример