Блог

Блогът е нашата онлайн медия. Тук говорим от първо лице за важните теми от дневния ред на България, търсим и споделяме добрите примери и носителите на доброто, разказваме за новостите и предстоящото, коментираме и анализираме, но също – общуваме и търсим диалог, срещаме различни позиции по актуални теми, работим за решения заедно.

Създаваме заедно нашето утре

20 февруари, Саша Безуханова

Специален дебат: Местната власт и общинските избори в България- минало и настояще

На 16 октомври (сряда) от 19:00 часа Coworking by MOVE.BG ще бъде домакин на дискусия за новите и старите замърсители на природата, организирана от нашите приятели от “За Земята”. Събитието ще бъде на английски език.


Sofia Game Night в MOVE.BG: включи се в приключението!

Четири различни и интригуващи игрите те очакват в MOVE.BG на 2 ноември (събота), като част от програмата на “Софийската нощ на игрите”.

15 октомври 2019, МOVE.BG

От добива на въглища до рециклирането: електронните продукти и тяхното въздействие върху природата

На 16 октомври (сряда) от 19:00 часа Coworking by MOVE.BG ще бъде домакин на среща-разговор за новите и старите замърсители на природата, организирана от нашите приятели от “За Земята”.

15 октомври 2019, МOVE.BG

Да изпратим лятото с парти без пластмаса

Очакваме Ви този четвъртък от 19:00 в MOVE.BG за много музика, песни, танци и забавление с грижа за природата. Да изпратим лятото подобаващо с Plastic-Free Blue Party.

14 октомври 2019, МOVE.BG

Изселническият въпрос в българо-турските отношения

В новия брой “Историци и истории” ще ни гостува проф. Евгения Калинова от Софийския университет. Очакваме Ви на 17 октомври (четвъртък) от 18:00 часа в MOVE.BG.

14 октомври 2019, МOVE.BG

Български проект за биоразградимо фолио променя печатната индустрия

Стартъпът Lam’on продължава своето успешно развитие и в края на месеца ще участва във финал на европейски конкурс за иновации.

11 октомври 2019, Марин Маринов

Енергийната (Р)еволюция, vol.3: София на фокус

На 30 октомври (четвъртък) от 19:00 часа MOVE.BG организира кръгла маса, посветена на това как София се бори с причините и последиците от енергийна бедност.

11 октомври 2019, МOVE.BG

MOVE.BG и CEO Angels Club организират поредно обучение за развитие на стартъп средата

“Due Diligence & Company Valuation Workshop for Investors” е предназначен само за ангел инвеститори.

10 октомври 2019, МOVE.BG

Ученици и студенти стават мениджъри за един ден

Инициативата “Мениджър за един ден” се провежда за 18-ти път от “Джуниър Ачийвмънт България”, а MOVE.BG е партньор на каузата да помогнем на младите хора в професионалния им избор.

9 октомври 2019, Марин Маринов

Стартъп на годината: платформата за споделени пространтства OfficeRnD

Срещаме Ви с главния изпълнителен директор на OfficeRnD, Мирослав Мирославов, дни преди големия финал на CESA в Букурещ. Мирослав е част от проекта на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria: двигателите на промяната в България.”

8 октомври 2019, Марин Маринов