Онлайн обучение: Планиране на 2021г. с помощта на Неврографика

Очакваме ви на 22 януари, за да разберем заедно как Неврографията може да ни помогне да си направим правилния план за личностно развитие.


От МOVE.BG, публикувана на 22 декември 2020

Често възприемаме новата година като ново начало: как, обаче, правим плановете си за този нов старт? Освобождаваме ли правилно енергията си или попадаме в старите, програмирани капани? Знаем ли как да погледнем на себе си и на нашите предизвикателства и стремежи отстрани, от друг ъгъл?

Предлагаме ви един специален вид арт терапия в началото на новата година. Отделете 2 часа за една различна сутрин: докосване до сетивата и душата чрез силата на рисуването и на създаването. Поглед към несъзнаваното в нас и около нас. Преобразуване на реалността за разгръщане на личностния потенциал.

На 22 януари (петък) ви каним на онлайн уъркшопа “Създай своя план за 2021г. с помощта на Неврографика” - това е първото събитие от серията на Club by MOVE.BG “Личностно развитие и умения на бъдещето”. Наш първи лектор е Дени Андонова, психолог, специалист по корпоративен уелнес и инструктор по неврографика. Каним ви час и половина на едно вълшебно пътешествие с лист хартия и няколко цветни молива.

Дени ще ни съпроводи в планирането на 2021 с помощта на Неврографика - метод за свързване с подсъзнанието, който помага в пътя на премахване на пречките, които ни спират на подсъзнателно ниво.

*Дени Андонова - психолог, кинезиолог, сертифициран специалист по корпоративен уелнес, инструктор по К-Power и Неврографика. Тя е основател и на HowТhrive – приложение за създаване на позитивни навици и съзнание за процъфтяване.

Програма на срещата ни на 22 януари:

  • Що е то неврографика
  • Активиране на темата с freewriting
  • Рисуване - всеки рисува сам вкъщи

Не са ви необходими умения за рисуване, а само желание да погледнете отвъд традиционното и...разбира се,  цветни моливи и маркери, както и чаша вода. Времетраене на събитието: 90 минути.

“Личностно развитие и умения на бъдещето” е специална серия от събития на Club by MOVE.BG, посветена на подготовката ни за новото време на фундаментална трансформация и постоянно нови предизвикателства около нас. Приготвили сме лекции, уъркшопи и обучения с доказани и иновативни специалисти, за да можем заедно да придобием способностите, които ще изградят у нас необходимите умения на човека на бъдещето.

Не пропускайте едно от тези специални събития на 22 януари. Събитието е безплатно за членове на Club by MOVE.BG. За всички останали входът е 10 лева, които ще бъдат използвани като дарение за развитие на дейностите на Клуба. Запазете своето място тук.

Станете член на Club by MOVE.BG и бъди част от лабораторията на бъдещето.

 

Добави в Календар 2021-01-22 09:30:00 2021-01-22 11:00:00 Europe/Istanbul Онлайн обучение: Планиране на 2021г. с помощта на Неврографика 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG