Shaping Change – НоваториТЕ #12

Първи рожден ден и разговор за многото лица на Промяната


От МOVE.BG, публикувана на 2 януари 2018

Ето че форматът ни навърши една годинка!

За нас тя беше изпълнена с ценни уроци и примери, споделени от специалните ни предприемчиви гости, на които искрено благодарим.

НоваториТЕ е ежемесечно предаване за технологии, което събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании. Всеки епизод разказва за една конкретна индустрия през перспективата на успешни български предприемачи в нея.

#гост на НоваториТЕ

Гост на дванадесетото ни издание ще бъде самият инициатор на предаването – Саша Безуханова.

Дългият списък от бизнес и обществени успехи на Саша през годините включва позиционирането на България като ИТ център от световно значение, подпомагане на предприемаческата култура и подкрепата й на жените в бизнеса в България и на европейско ниво. През 2013 г. тя преустановява бизнес кариерата си, за да се фокусира върху работа в подкрепа на обществото чрез иновация, образование и сътрудничество.

Саша е основател на MOVE.BG, откъдето води началото си и отворената мрежа за дигитални иновации EDIT. Основава също наградата Entrepregirl, която цели да развива предприемачеството сред младите момичета и да ги окуражи да следват мечтите си. Председател е на Българския център на жените в технологиите и носителка на наградата Digital Woman of Europe за 2013 г. и заема място сред стоте New Europe Challengers за 2015 г.

#част V

В рамките на първия рожден ден на НоваториТЕ ще чуем повече за опита на Саша в ролята ѝ на новатор, дигитален пионер, ангел-инвеститор и филантроп с над 20-годишен управленски опит в технологичния гигант HP. Ще разберем защо и как е решила да смени кариерния си път и да се посвети на Фондация „MOVE.BG“.

За формата можете да се регистрирате тук.

 

Добави в Календар 2018-01-24 18:00:00 2018-01-24 19:00:00 Europe/Istanbul Shaping Change – НоваториТЕ #12 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от НоваториТЕ