Welcome to the Club: Клубът на MOVE.BG те очаква на 19 ноември от 18:30

Приготвили сме едно специално онлайн събитие, което ще открехне вратите към лабораторията на бъдещето - Club by MOVE.BG.


От МOVE.BG, публикувана на 26 октомври 2020

През последните 7 години, младите модерни свободни хора, които познават инструментите на Новото време и искат средата в #България да осигурява възможност за достоен живот и развитие, откриват в платформата MOVE.BG свободна територия за своите смели идеи и проекти, както и център за среща и развитие на създаващите бъдещето.

Именно мотивацията да се ускори процесът на затвърждаване на трансформационната обществената роля на “нечутите” съзидатели ни мотивира MOVE.BG да надградим създаденото до сега и да обединим общността ни в Club by MOVE.BG.

Club by MOVE.BG е ексклузивен клуб на новаторите, споделящи общи ценности - иновативните дигитални предприемачи, смелите артисти, зелените новатори и хората с кауза за позитивна обществена промяна. Това са гледащите в бъдещето хора, които имат за мисия превръщането на България в място за щастлив живот.

Club by MOVE.BG дава знание за бъдещето в подкрепа на професионално и личностно развитие.

Club by MOVE.BG осигурява платформа за прилагането на това знание в подкрепа на иновативни икономика, изкуство и зелено развитие като стимулира приносното участие на всеки един.

MOVE.BG утвърждава разбирането, че светът върви към самоорганизиране на хората в пулсиращи общности, които се създават на принципа на общ интерес, споделена кауза и принос. Клубът ни следва тази философия на развитие.

Каним ви на 19-ти ноември от 18:30 часа, онлайн за да преживеете какво е да си част от Club by MOVE.BG и да се включите в специалната ни програма, представяща дейността на клуба. Ще срещнете съмишленици, ще получите вдъхновение и знания за това как да бъдете съ-творци на промяната, ще научите как с колективния опит можете да развиете личния ви проект и да допринасяте за развитието на общността. 

Събитието ще се проведе онлайн през платформата Webex. Регистрирайте се тук

MOVE.BG е общност на смелите и креативни хора. Наричаме се муувъри, защото днес променяме установените норми и бизнес модели и вярваме в мисията, че заедно градим нашето утре. Обединяват ни общи ценности, страст да създаваме и никога да не се отказваме да вървим по неотъпкани пътеки, за да откриваме новото и утвърждаваме идеите за бъдещето.

Бъди част от лабораторията на бъдещето! Стани член на Club by MOVE.BG!

Добави в Календар 2020-11-19 18:30:00 2020-11-19 20:30:00 Europe/Istanbul Welcome to the Club: Клубът на MOVE.BG те очаква на 19 ноември от 18:30 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG