На 8 години: 7+1 MOVEBG Birthday #together

На 15-ти юли празнуваме рожден ден. Заповядайте на специалните ни събития.


От МOVE.BG, публикувана на 22 юни 2021

Скъпи приятели, съ-творци и двигатели,

MOVE.BG става на 8 години!

Винаги сме броели в седем бройна система, затова тази година е специална, тъй като, за нас, броенето започва отначало.

Удоволствие е да ви поканим на “7+1 MOVE.BG Birthday #together”. Ще отбележим рождения ни ден на 15-ти юли четвъртък, от 19:00 часа в къщата на MOVE.BG на ул.”Сердика” 20.

Рожденият ден е вдъхновен от мотото ни “Създаваме заедно нашето утре” и ще бъде посветен на “бъдещето”, което създаваме “заедно”, стъпвайки на ценностите върху, които ни свързват:

  • СВОБОДА
  • СПРАВЕДЛИВОСТ
  • ОТГОВОРНОСТ
  • ПРОЗРАЧНОСТ
  • РАЗВИТИЕ
  • ОБЩО ДЕЙСТВИЕ
  • ЛЮБОВ

Каним ви да дойдете за “общо действие” на нашия празник, защото MOVE.BG сме всички ние, които създаваме бъдещето днес и измерваме личния ни успех и щастие през приноса за просперитета на общността и света.

ПРОГРАМА:

Ще празнуваме цяла седмица.

Подгответе се за 7 + 1 събития.

Преди рождения ден “ 7 + 1 ”

Наши приятели от страната ще организират събития, посветени на рождения ни ден в Пловдив, Велико Търново, Русе х2, Варна, Бургас и Враца. Каним ви на всички 7 събития в страната, както и на 8-мото, което е самият рожден ден на MOVE.BG

Историческата ни програма “Моята българска история” разказва за 7-те ценности на MOVE.BG през 7 исторически личности в 7 седмици. Можете да четете за тях във Facebook и Instagram профилите на Моята българска история както и да се включите, като ни разкажете на дигиталната ни историческа карта за историческа личност, която олицетворява, според вас, някоя от ценностите ни.

Празничният ден “7 + 1”

12:00

Онлайн дискусия за тенденциите в бъдещето и перспективите пред България. Можете да я гледате в социалните профили на MOVE.BG.

17:00

В деня на рождения ни ден "Моята българска история" организира специално преживяване - историческа изследователска игра по жълтите павета. Всички записали се участници заедно ще разгадават загадки, запознавайки се с историческото минало на българската столица. За най-добрите ще има награди, а всички участници ще са специални гости на рождения ни ден. Можете да се запишете за участие в историческата игра тук.

19:00

“7+1 MOVE.BG Birthday #together” парти

С оглед на мерките за безопасност за Covid 19, молим всички желаещи да посетят рождения ни ден да се регистрират предварително тук.

Молим ви да не ни носите подаръци, a да подкрепите дейността ни с дарение.

Събитието се организира с подкрепата на Beefeater Gin Bulgaria

Добави в Календар 2021-07-15 17:00:00 2021-07-15 23:55:00 Europe/Istanbul На 8 години: 7+1 MOVEBG Birthday #together 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG