Capital Pioneer - НоваториТЕ #22


От МOVE.BG, публикувана на 30 януари 2019

В новия епизод на НоваториТЕ ще си говорим за инвестиционната среда в България и за новия фонд за дялово инвестиране у нас. Фондът ще инвестира в три основни стратегически теми: изкуствен интелект; блокчейн и финтех технологии и платформи за споделена икономика. Каква е стратегията, която стои зад тези три теми и какви са критериите, по които ще се прави подбор на компаниите ще разберем от госта ни Константин Петров, управляващ партньор в Невек Мениджмънт (NEVEQ).

#гост

Константин Петров е съосновател на Невек. Той е сериен предприемач и ангелски инвеститор, който стартира и успешно излезе от три технологични компании. Най-успешният му бизнес преди Невек е Орбител, където е и водещ инвеститор и главен изпълнителен директор, докато дружеството е продадено на Magyar Telekom, подразделение на Deutsche Telekom, през 2006г. Впоследствие стартира ангелска инвестиционна мрежа в България.
Константин е инженер по образование, изучавал е и международни отношения. В Невек инвестира в технологии за управление на данни, анализи на данни и хостинг инфраструктура.

#предаването

НоваториТЕ е ежемесечно предаване за технологии, което събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании. Всеки епизод разказва за една конкретна индустрия през перспективата на успешни български предприемачи в нея.
NB! Събитието се излъчва онлайн.

НоваториТЕ може да гледате на живо през страницата на EDIT в YouTube.

Добави в Календар 2019-01-28 18:30:00 2019-01-28 19:30:00 Europe/Istanbul Capital Pioneer - НоваториТЕ #22 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от НоваториТЕ