Лабораторията на бъдещето със специална програма за бизнес и личностно развитие

Не пропускайте серията от обучения на Club by MOVE.BG, посветени на преодоляване на ефектите от COVID-19.


От МOVE.BG, публикувана на 14 януари 2021

Един от най-важните уроци от пандемията е, че промяната около нас се случва с голяма скорост и затова трябва да бъдем постоянно подготвени за реакция: както в личностен, така и в бизнес план. Ако не сме на линия с новите тенденции, можем да изпаднем от влака към бъдещето. Ние, обаче, няма да го позволим.

Вече над 7 години MOVE.BG работи, за да подготовката на човека на Новото време и за неговия успех. В началото на 2021 ви представяме серията ни от ексклузивни онлайн обучения, посветени на преодоляване на ефектите от COVID-19: освен за непосредствените последици от вируса, трябва да бъдем готови и за следващите месеци и новите предизвикателства, така че да преходим без сериозни сътресения през този период.

Затова планирахме поредица от обучения, които предоставят натрупване на необходимите знания и опит. Събитията са част от програмата на Club by MOVE.BG - лабораторията на бъдещето, която създадохме специално за вас пред броени месеци.

Кризисен мениджмънт

Започваме на 15 януари, когато ще научим как да управляваме промяната.

  • Каква е ролята на възприятието/нагласата, която имаме спрямо промяната?
  • Кои са най-често допусканите грешки при адаптацията и как да ги преодолеем?
  • Каква е подходящата нагласа за преодоляване на стреса от настъпващите промени?

Отговорите на тези и други важни въпроси ще получите на 15 януари от 09:30 до 11:00 часа. Лектор: Илиян Бойчев от IBTrainings, който има над 9-годишен опит в сферата на корпоративните тренинги. 

Запазете своя билет сега тук

Успешно планиране с Неврографика

Продължаваме на 22 януари, когато ви каним на един специален вид арт терапия в началото на новата година. Отделете 90 минути часа за една различна сутрин: докосване до сетивата и душата чрез силата на рисуването и на създаването. Поглед към неосъзнаваното в нас и около нас. Преобразуване на реалността за разгръщане на личностния потенциал.

На 22 януари (петък) ви каним на онлайн уъркшопа “Създай своя план за 2021г. с помощта на Неврографика”. Наш лектор ще бъде Дени Андонова, психолог, специалист по корпоративен уелнес и инструктор по неврографика. Каним ви час и половина на едно вълшебно пътешествие с лист хартия и няколко цветни молива

Запазете своя билет сега тук.

Търговската тайна в дигиталната ера и динамиката на промяната

През февруари продължаваме със специално обучение, посветено на един много важен аспект за развитието на бизнеса,който често е подценяван у нас - търговската тайна.

  • Коя търговска информация съставлява търговска тайна?
  • Защита чрез установяване статут на търговска тайна
  • Установяване на контрол върху търговската информация

По тези и други важни теми ще ви говорим с нашия лектор-специалист Сениха Рюстем от Софийската адвокатска колегия, специалист “Интелектуална собственост и бизнес в индустрията”. Очакваме ви от 09:30 до 11:00 часа

Запазете своя билет сега тук.

Онлайн обучение за корпоративен уелнес: щастлив екип, успешен бизнес

Ако заявите своето участие до края на месец януари 31.01.2021 получавате възможността да се възползвате от индивидуална 30 минутна консултация за вас и вашия екип.

Вие сте мениджър или собственик на бизнес: замисляли ли сте се, че здравето и щастието на хората, с които развивате дейността си, са ценни и важни за вас? А знаете ли каква е връзката между тях и успеха на вашия бизнес?

Топ мениджъри вече започват да осъзнават, че здравето и благополучието на служителите имат ключово въздействие върху представянето на бизнеса. Тези два фактора оказват влияние върху здравето на самия бизнес, защото водят до щастие сред служителите и повишена производителност на работното място. 

В тайните на корпоративния уелнес ще ни въведе Дени Андонова на 18-ти февруари от 16:00 до 17:30 часа. Дени е сертифициран уелнес специалист с богат опит от корпоративни обучения и тренинги, както и множество индивидуални консултации с хора на мениджърски позиции.

Запазете своя билет сега тук.

Онлайн обучение по игровизация: как да направим бизнеса си по-ангажиращ

Знаете ли как да идентифицирате правилно аудиторията си? А как да привлечете нови клиенти по нестандартен начин, който ще ви отличи от конкурентите ви? Как да подобрите бизнес процесите?

На 18 март от 16:00 до 17:30 часа Club by MOVE.BG ви каним на поредното ни обучение за изграждане на човека на бъдещето и неговите компетентности. В рамките час и половина ще разберем основните елементи на един от набиращите все по-голяма популярност методи в бизнес света - игровизацията. Наш лектор ще бъде Ангел Георгиев, който има 15 години опит като технически обучител и продуктов презентатор. Той ще представи модела за игровизация на процеси Octalysis и как може да се създаде процес, базиран на поведението на потребителите.

Запазете своя билет сега тук.

Входът за членовете на Club by MOVE.BG е безплатен, а за всички останали билетът е 10 лева, които ще бъдат използвани като дарение за развитие на дейностите на Клуба.

Станете член на Club by MOVE.BG и бъдете част от лабораторията на бъдещето.

Добави в Календар 2021-01-14 17:00:00 2021-03-31 23:00:00 Europe/Istanbul Лабораторията на бъдещето със специална програма за бизнес и личностно развитие 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG