Онлайн обучение по игровизация за ангажиращ бизнес

Очакваме ви на 18 март за поредното събитие на Club by MOVE.BG в подкрепа на изграждането на човека на бъдещето и неговите компетентности.


От МOVE.BG, публикувана на 23 декември 2020

В Club by MOVE.BG знаем, че всяка една криза носи и възможности за развитие, за които трябва да бъдем подготвени, за да можем да вървим напред в личностен и в бизнес план. Затова сме приготвили специално за вас поредица от няколко формата, представящи иновативни техники за привличане на клиенти, с цел по-лесно преминаване през предизвикателството коронавирус.

Знаете ли как да идентифицирате правилно аудиторията си? А как да привлечете нови клиенти по нестандартен начин, който ще ви отличи от конкурентите ви? Как да подобрите бизнес процесите?

На 18 март Club by MOVE.BG ви каним на поредното ни обучение за изграждане на човека на бъдещето и неговите компетентности. В рамките час и половина ще разберем основните елементи на един от набиращите все по-голяма популярност методи в бизнес света - игровизацията. Наш лектор ще бъде Ангел Георгиев, който има 15 години опит като технически обучител и продуктов презентатор. Той ще представи модела за игровизация на процеси Octalysis и как може да се създаде процес, базиран на поведението на потребителите.

По време на обучението ще научите:

  • Как да прилагат модела на осемте мотиватора на поведението - Octalysis
  • Как да идентифицират правилната си потребителска аудитория
  • Как да поставят ясни измерители и да създадат процеси за подобрението им

Информация за лектора:

През изминалите 15 години Ангел е провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. През последните 6 г. е част от образованието по софтуерно инженерство у нас. В момента отговаря за вътрешната програма за обучение и развитие в “Мусала Софт”. Освен това Ангел е и учител по Програмиране и цифрови технологии и е основател на иновативната образователна платформа Знам.бе. Ангел има страст към игрите и използването им в бизнес процеси. Има сертификат за дизайн на процеси, базиран на поведението на потребителите от Yu-Kai Chou, създателят на Octalysis.

Очакваме ви на 18-ти март от 16:00 часа онлайн. Събитието е безплатно за членове на Club by MOVE.BG. За всички останали входът е 10 лева, които ще бъдат използвани като дарение за развитие на дейностите на Клуба. Запазете своето място тук.

Станете член на Club by MOVE.BG и бъди част от лабораторията на бъдещето.

Добави в Календар 2021-03-18 16:00:00 2021-03-18 17:50:00 Europe/Istanbul Онлайн обучение по игровизация за ангажиращ бизнес 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG