Спирка Бургас - the Changemakers Tour

Първото от поредица събития, които ни срещат с хората с хоби, страст, професия или призвание да създават нови възможности

сряда, 22 август
Добави в Календар 2018-08-22 19:00:00 2018-08-22 21:00:00 Europe/Istanbul Спирка Бургас - the Changemakers Tour 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 21 август 2018

Социалната промяна започва от личната трансформация. От малките стъпки, които всеки прави всеки ден в стремежа с да създаде една по-добра среда…

The ChangeMakers of Burgas е първото от поредица събития, с което ще потърсим хората с хоби, страст, професия или призвание да работят за изграждане и създаване на нови възможности и откриват нови хоризонти.
Каним ви на 22 август в "Хамалогика", за да идентифицираме заедно нуждите и потенциалните решения за Бургас и да поговорим как можем да работим по-ефективно за системна промяна.

"Двигателите на промяната" е инициатива на MOVE.BG, която цели да разпознае и обедини носителите на промяната в България - хора и организации със значим социален, екологичен и/или бизнес отпечатък.

Целта ни е да напомним на носителите на промяната, че не са сами, да вдъхновим тези, които отлагат първата стъпка и да развием общонационална мрежа от съмишленици.

Как да разпознаем двигателите на промяната?

  • имат ясна ценностна система и визия за позитивна социална промяна
  • популяризират потенциалите на България в и извън страната
  • използват иновации и нови технологии в подкрепа на социален и икономически напредък
  • умеят да увличат други за каузата

 

По време на различните събития ще говорим и ще покажем конкретни примери за това как се прави промяна в локална среда и как се мотивират общности за промяна. Ще идентифицираме нуждите на конкретния град и ще говорим за потенциалните инструменти, механизми и методи за адресирането на тези нужди.

А за доброто настроение и малиновия привкус ще се погрижат от "Трастена".

Автор
още по темата

още от The ChangeMakers - Двигателите на промяната