Специализиран уъркшоп Foundations and Secrets of Angel Investing

Уъркшопът е предназначено само за потенциални и настоящи ангел инвеститори, не е насочен към компании и проекти, които търсят набиране на средства.


От МOVE.BG, публикувана на 5 април 2019

Искате да научите повече за ангелското инвестиране?

Готови ли сте за това?

Елате и научете повече на Foundations & Secrets of Angel Investing Accelerated Workshop (in English), организиран от CEO Angels Club & MOVE.BG в партньорство с ESIL. Събитието ще се проведе на 17 април (сряда). Уъркшопът е част от работата на MOVE.BG за подкрепа за развитието на стартъп екосистемата в България.

Този специализиран семинар в сферата на рисковите инвестиции има за цел да осигури обучение и информация от кухнята на VC индустрията за потенциални и настоящи инвеститори с интерес към инвестиции в стартъп компании и проекти.

Обучението е насочено към практическия опит на опитни ангел инвеститори и ще се проведе на английски език със акцент към следните теми:

Angel Investing for you:

Who are Business Angels and what are their motivations?

What is the typical investment process? How to get started?

How much time is needed to be a Business Angel?

Deal making:

Fundamentals of a transaction

The process of a negotiation:

● Business plan

● First filter

● Evaluation

● Valuation

● Term sheet

● Due diligence

● Closing

● Shareholders’ agreement

● Financial transaction

Гост-лектор: Anne Lebreton-Wolf - бизнес ангел с дългогодишен опит в ангел инвестициите и настоящ експерт към Европейската комисия.

Програма

09.00 Регистрация

09.30 - 10.00 Откриване

10.00 - 12.00 Обучение

12.00 - 12.30: Кафе Пауза

12.30 - 14.30 Обучение следвано от Q&A

CEO Angels Club е група от топ мениджъри и предприемачи, които инвестират собствените си пари в стартиращи компании срещу дружествен дял.

MOVE.BG e платформа на двигателите на промяната в България. Търсим иновативни модели и решения за устойчиво развитие, обществена промяна и развиваме култура на споделени ценности.

ESIL (Early Stage Investing Launchpad) е пан-европейска мрежа от ангел инвеститори, която има за цел да стимулира start-up инвестициите, да осигури систематизирано знание и да свърже бизнес лидери от цяла Европа.

СЪБИТИЕТО Е САМО ЗА ПОТЕНЦИАЛНИ И НАСТОЯЩИ АНГЕЛ ИНВЕСТИТОРИ.

За членовете на MOVE.BG и CEO Angels Club билетът е БЕЗПЛАТЕН (изисква се регистрация).

За всички останали е необходимо да представите платен билет на входа или да носите парите за билета в брой (ако сте се регистрирали, но не вие удобно да платите с PayPal). Ако искате фирмена фактура, трябва да предадете данни на регистрация, след което тя ще ви бъде изпратена по имейл след самото събитие.

За контакт:

e-mail: kiril@ceoclub.bg

Тел: +359 884 485 021

Очакваме Ви на 17 април (вторник) на улица "Георги Раковски" №25 в София.

тагове
Актуално,
Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital