Как да предпазим себе си и своя бизнес от кибератаки?


От Danya Fuchedzhieva, публикувана на 6 октомври 2017

В рамките на Европейския месец по киберсигурност MOVE.BG подготвя серия тематични публикации и събития.

Георги Спасов, инспектор в ГДБОП, бе последният гост на единадесетия уебинар, посветен на сигурността в онлайн пространството. Сферата на дейност на нашия гост е свързана с разследване на киберпрестъпления. Той завършва обучение в Чешката полицейска академия и участва в курсове из цяла Европа. Има сертификация като Linux forensic examiner и еквивалентни на LPIC-101-202.

Какви са най-често срещаните атаки и как да се предпазим от тях? Можем ли да обезпечим операционната си система и средата за разработка? А също така как да защитим бизнес логиката ще научите от видеото.

EDIT

Една програма на MOVE.BG в подкрепа на дигиталния бизнес. Анализираме световни, европейски и национални тенденции, дискутираме върху съществуващите проблеми пред стартиращи и млади компании и заедно търсим решения за създаването на среда, която подкрепя иновациите и привлича инвестиции. Работим за насърчаване на взаимодействието между различни представители на дигиталния бизнес, обмена на опит и идеи и изграждането на една съвременна дигитална екосистема.

тагове
видео, Актуално,
Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital