НоваториТЕ #4


От МOVE.BG, публикувана на 6 март 2017

НоваториТЕ е ежемесечно предаване за технологии, което събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании. Всеки епизод разказва за една конкретна индустрия през перспективата на успешни български предприемачи в нея.

#гост
В тон с месец март четвъртият ни гост е дама – Диана Стефанова управляващ директор на развойните центрове на VMware за България и EMEA, както и директор бизнес развитие за интегрирани продукти и решения на VMware за Европа. Тя притежава над 18 години управленски и организационен опит с фокус върху стратегическо и бизнес развитие както на малки и стартиращи компании, така и на глобални компании като VMware.

#част IV
В рамките на четвъртото издание на НоваториТЕ ще поговорим за силите на нежния пол в сфери като лидерство, инженерство, технологии, разкриване на международни пазари и водене на преговори. Опитът и познанията си с нас ще сподели Диана Стефанова, под чиeто ръководство VMware удвоява инвестицията си в България, която в периода 2007 - 2015 година надвишава 250 млн. лева. Ще поговорим и за предизвикателства като неколкократното увеличаване броя на служителите както и за ключовите фактори в разработката на водещи VMware продукти.
--------------------------------------------------------------------------------------
НоваториТЕ е част от инициативата EDIT.bg
---------------------------------------------------------------------------------------
Регистрация за гледане на събитието онлайн може да направите на:
https://www.eventbrite.com/e/leadership-and-women-in-technology-4-tickets-32657939777

Добави в Календар 2017-03-23 18:00:00 2017-03-23 20:00:00 Europe/Istanbul НоваториТЕ #4 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от НоваториТЕ