8 години MOVE.BG! Среща-разговор в Пловдив за ценности и още нещо

Нашите пловдивски приятели и changeMakers организират събиране на 13-ти юли от 19:30 часа в “Котка и Мишка”.


От МOVE.BG, публикувана на 8 юли 2021

Каним ви на поредното събитие в страната, посветено на 8-мия рожден ден на MOVE.BG. Този път в невероятни Пловдив, където ще си говорим за ценностите, които ни обединяват. 

Нашите приятели от Limacon организират среща-разговор със сътворите и двигателите на промяната в центъра на Южна България.

"MOVE.BG стават на 8 години!

Удоволствие е да ви поканим на “7+1 MOVE.BG Birthday #together”. 

Нека се съберем на по бира и поговорим за развитието на града ни, ценностите, които ни обединяват и какво можем да правим #заедно, за да виждаме Пловдив все по-красив и страхотен за живот!

Ще ви срещнем и с още интересни хора и ще си направим готин нетуъркинг или по български - ще помрежуваме," отбелязват пловдивските ни приятели.

Срещата ще се домакинства от Иван Бондоков от Limacon, Иван Джеферов, съосновател на Trakia.Tech и Димитър Семков от "Под Тепето".

Очакваме ви в Пловдив на 13-ти юли, вторник, от 19:30 часа в Котка и Мишка. Още информация във Facebook събитието тук.

MOVE.BG на 8!

Осмият рожден ден минава под мотото “7+1 #together”, защото, както знаете, в MOVE.BG използваме 7-бройна система. Затова в началото на новото летоброене си припомняме 7-те ценности, които ни обединяват: свобода, общо действие, прозрачност, любов, справедливост, отговорност и развитие. В седем града в България нашите посланици ще организират събития, посветени на тези ценности. 

А осмото събитие е празненството на рождения ни ден. Очакваме те на 15-ти юли, четвъртък, от 19:00 часа в дома на MOVE.BG - ул. “Сердика” №20, София. 

Регистрирай се тук.

Добави в Календар 2021-07-13 19:30:00 2021-07-13 21:10:00 Europe/Istanbul 8 години MOVE.BG! Среща-разговор в Пловдив за ценности и още нещо 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers