"Ако мирът беше храна?" филм-разказ за една вечеря

Очакваме ви на 8 април (петък) от 19 часа в дома на MOVE.BG за прожекция на документалния разказ за срещата с украински бежанци.


От МOVE.BG, публикувана на 4 април 2022

Пространство за независима култура ReBonekrs (Варна) и MOVE.BG ви канят на премиерна прожекция в София на документалния филм “Ако мирът беше храна?” (20 мин.)

Филмът на режисьора Радослав Радославов от “Rad Thrill Films” проследява организирането и провеждането на споделена вечеря с бежанци, организирана от група варненски артисти. Споделената вечеря беше проведена на 14.03.22 в ReBonkers и макар и за малко, успя да създаде микро климат на топлина, приятелство и приемственост.

Филмът е експресно режисиран и заснет в много кратък период от време. Комбинация от ‘run-and-gun’ стил на заснемане и интервюта с гостите от събитието на тема мир и храна.

Вход - свободен

Времетраене - 20 мин.

Eзик - български/английски.

Поради ограничените места в залата, ще бъдат излъчени 2 прожекции: от 19ч. и то 19.30ч.

Място: Домът на MOVE.BG на улица “Сердика”№20 в София, етаж 1.

MOVE.BG в подкрепа на Украйна

Още от началото на войната на Руската федерация срещу Украйна MOVE. BG се включи в различни инициативи в подкрепа на украинския народ, включително се присъединихме към проекта в подкрепа на украинските бежанци “BG4UA: България за Украйна”.

MOVE.BG, също така, обобщи за вас на едно място линкове към различните кампании и банкови сметки в помощ на Украйна и народа й - разгледайте ги в специалната ни статията тук.

Добави в Календар 2022-04-08 19:00:00 2022-04-08 21:05:00 Europe/Istanbul "Ако мирът беше храна?" филм-разказ за една вечеря 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от ART MEETS