Лятно еко парти те очаква в MOVE.BG

На 19 юни (сряда) от 18:00 часа те очакваме в Coworking by MOVE.BG за едно невероятно зелено парти.


От МOVE.BG, публикувана на 13 юни 2019

Музика, песни, танци и много приятни емоции - лятното парти на MOVE.BG те очаква в разгара на месец юни! Едно специално събитие: без пластмаса, с мента от нашата “градина”, със зелени коктейли и със специалното участие на нашите приятелки - момичетата от проекта за биоразградимо фолио LAM'ON.

След успешното пролетно парти, идва ред на лятното!

Кога?

На 19 юни (сряда) от 18:00 часа до...като има настроение!

Лятото най-после дойде, но замисляме ли се защо до преди няколко дни - в началото на юни - беше още зима? Можем ли докато се забавляваме да покажем, че ни пука за природата? Как да го направим?

Например, като не използваме пластмасови сламки, докато пием коктейла си. Или като не пием бира от чаши за еднократна употреба. Или като изхвърляме боклука си разделно.

А какъв по-добър начин да повлечем крак от забавлението. Да покажем, че можем да купонясваме без да пречим да природата!

Къде?

В Coworking by MOVE.BG - на улица “Сердика” №20, след “Дома на киното”.

Очакват те Наско от Stereofox и CRITERIA от Marble Souls - те ще се погрижат цялата вечер да бъде мега фън(к)!

Зелени коктейли!

Мда, правилно си прочел! Босилек и мента от „градината ни”, свежи цитруси и уиски в невероятни комбинации! Благодарение на Selector Stazz!

И защото всеки обича да хапне нещо леко с коктейла, ПОСТА / POSTA се включват с вкусови комплименти!

Партито започва в 18:00 часа на етаж 1 в Coworking by MOVE.BG.

Какво е Coworking by MOVE.BG?

Добре дошли в дома на MOVE.BG! Тук се срещат дигитални предприемачи, зелени активисти, културни мениджъри, смели артисти, модерни мислители, икономисти и социални новатори - ние, които творим бъдещето днес.

Coworking by MOVE.BG организира разнообразни събития, за които можете да научите, ако ни харесате във “Фейсбук”.

За вашето удобство работи и бар е с грижа за природата и хората - пиете кафе и изяждате чашката, за да няма повече пластмаса на Земята.

Създаваме заедно нашето устойчиво утре!

Добави в Календар 2019-06-19 18:00:00 2019-06-19 23:55:00 Europe/Istanbul Лятно еко парти те очаква в MOVE.BG 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Градска джунгла