MOVE.BG става на 6 - очакваме те на нашия празник

На 11 юли Ви каним на нашия специален празник, който включва богата програма и специално коктейл парти. Започва в 18:00 часа.


От МOVE.BG, публикувана на 26 юни 2019

На 11 юли ставаме на 6!

Изминалата година беше много специална за нас. Работата ни за устойчива положителна промяна на България даде началото на един нов мотивиращ проект, който обединява усилията ни от 2013 година до сега. СъздадохмеThe ChangeMakers of Bulgaria -  клубът на личностите, които създават нашето по-добро утре днес! 

Затова шестата ни годишнина ще бъде посветена точно на тях - хората, които от България развиват бизнеси и проекти, адресиращи значими предизвикателства пред света, работят за устойчива позитивна промяна на средата, в която живеем и окуражават много други за градивни дела. 

18:00-20:00 часа - 3 етажа - 3 теми

На 11 юли от 18 часа на всеки един от трите ни етажа ще представим проекти, които чрез крос-дисциплинарен подход намират авангардни решения в областта на екологията, дигиталното развитие и изкуството. Ще начертаем и бъдещето на тези теми, заедно с вас. 

Етаж 1 - зелена тема: Мария Юрукова от "Плетчица" - проект, насочен към рециклирането на текстилни отпадъци, както и Петър Живков от "Airlief" - мобилно приложение за качеството на въздуха;

Етаж 2 - арт тема: Станислав Кертиков от Актьори срещу Поети в театър “Сфумато” и Валерий Пощаров от галерия "Кавалет";

Етаж 3 - дигитална тема: Aнтон Герунов от "LogSentinel" - компания за блокчейн-базирана система за сигурност, и Иван Джеферов, основател на споделеното пространство "Biz Labs".

20:00 часа - парти част, етаж 1

Ще продължим с парти в 20 часа, където ще отпразнуваме рождения ни ден с весело настроение, музика и специално приготвени свежи коктейли - арт, зелен и дигитален! 

Може да ни подарите книги за нашата споделена библиотека, а ако държите да ни зарадвате с цветя, нека те да бъдат в саксия.

Адресът е познатият - улица “Сердика” №20  в София. Започваме в 18:00 часа! Необходима е предварителна регистрация тук!

Създаваме заедно нашето утре - вече 6 години!

Добави в Календар 2019-07-11 18:00:00 2019-07-11 23:55:00 Europe/Istanbul MOVE.BG става на 6 - очакваме те на нашия празник 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers