8 години MOVE.BG: Моята българска история на гости в Търново

На 7 юли (сряда) от 19:00 часа ви очакваме при нашите приятели и changeMakers от ТАМ, за да си поговорим как да популяризираме българската история.


От МOVE.BG, публикувана на 1 юли 2021

Време е за поредното ни събитие в страната, посветено на 8-мия рожден ден на MOVE.BG. На 7-ми юли ще бъдем в старопрестолния град Велико Търново при нашите приятели от ТАМ и ще посетим новото им готино пространство. 

А за какво ще си говорим? 

За история, разбира се. Програма “Моята българска история” на MOVE.BG кани запленените от общото ни минало хора и всички будни приятели от Търново и района, за да си поговорим как да популяризираме историята ни. Ще ви разкажем за целите на историческата ни програма и за нашите дейности. Но по-важното - ще ви покажем как всеки един от вас може да разкаже лесно с един клик за важно събитие, личност, предмет, сграда от българската история. 

Ела да ни разкажеш интересна и важна история очи в очи.

Защо?

В сърцето наМоята българска историяе идеята, че всички ние заедно създаваме съдържанието на нашия общ исторически разказ. Вярваме, че за да продължим напред в общото ни бъдеще, първо трябва заедно да разкажем и познаваме общото ни минало.

Заедно можем да подредим частите на нашия общ пъзел!

Очакваме те на 7 юли (сряда) в 19:00 часа в двора на новото ТАМ - ул. “Велчо Джамджията” 16, сградата Клуба на дейците на културата (КДК). Научете още във Facebook събитието тук.

MOVE.BG на 8!

Осмият рожден ден минава под мотото “7+1 #together”, защото, както знаете, в MOVE.BG използваме 7-бройна система. Затова в началото на новото летоброене си припомняме 7-те ценности, които ни обединяват: свобода, общо действие, прозрачност, любов, справедливост, отговорност и развитие. В седем града в България нашите посланици ще организират събития, посветени на тези ценности. 

А осмото събитие е празненството на рождения ни ден. Очакваме те на 15-ти юли, четвъртък, от 19:00 часа в дома на MOVE.BG - ул. “Сердика” №20, София. 

Регистрирай се тук.

Автор
още по темата

още от Моята българска история