SHEleader in a SHEll: онлайн лидерски диалог за ролята на жените в икономиката на бъдещето

Включете се в специалния формат, който хвърля символичен мост към международната конференция SHEleader@digital 2020.


От МOVE.BG, публикувана на 12 март 2020

Жените в икономиката на бъдещето, предизвикателствата и възможностите пред дамите-лидери, жените в света на иновациите и изкуството. По тези теми ще си говорим онлайн на 19-ти март с три от участниците в международната конференция SHEleader@digital 2020, която беше отложена за месец септември заради мерките за ограничаване на коронавируса.

SHEleader in a SHEll представлява лидерски диалог с водещи жени от бизнеса и изкуството. Онлайн дискусията е символичен мост към конференцията и ще започне в часа, когато оригинално трябваше да започне SHEleader@digital - 10:00. 

В SHEleader in a SHEll ще участват три от основните лектори на SHEleader@digital 2020:

  • Ирма Менцер - ръководител на ИТ центъра за споделени услуги на Световната банка;
  • Мария Каракушева - пианист, композитор и едно от големите нови имена на съвременната арт сцена;
  • Саша Безуханова - основател на MOVE.BG и BCWT.

Модератор на панела ще бъде Ирина Обущарова, директор на Trending Topics

Саша Безуханова, инициатор на SHEleader@digital 2020, сподели:

 “Вярвам, че колективното предизвикателство, пред което сме изправени днес ни води към колективното осъзнаване, че прогресът напред се нуждае от приноса, интелекта и ангажимента на всеки. Това е и философията на конференцията SHEleader@digital  и аз съм убедена, че позициите на лидерите за ролята на жените в епохата на автоматизацията ще резонират още по-убедително в обществото ни, тук и на Европейско ниво."

SHEleader in a SHEll ще се излъчва на живо във фейсбук страниците на MOVE.BG, Българския център на жените в технологиите (BCWT) и TrendingTopics.bg, както и в YouTube канала на BCWT. Събитието ще бъде на английски език.

SHEleader@digital през септември

Регистрациите за SHEleader@digital 2020 остават валидни за новата дата 17-ти септември. Станете част от конференцията, която дава седем отговора за ролята на жените в епохата на автоматизация. Срещнете се с жени лидери от България, Европа и САЩ. Бъдете част от промяната.

SHEleader@digital 2020 се организира от BCWT и MOVE.BG с партньорството на МТСП, World Bank Sofia, Visa, Dell, VMware Bulgaria, Cisco, Progress, Uber Engineering Sofia, Lidl Bulgaria, Experian Bulgaria, HeleCloud и Easy Consult.

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital