Стартъп среща в София: Starty след края на лятото

Очакваме ви на парти на 9 октомври от 19:30 часа в Culture Beat.


От МOVE.BG, публикувана на 30 септември 2020

Лятото отмина, а зимата май дойде по-бързо от очакваното. Но това не пречи на нашето желание за обмяна на идеи и търсене на нови познанства. Защото ключова съставка за успеха на една иновативна общност са нейните членове и взаимодействие между тях.

Затова след края на лятото ви каним на първото стартъп парти за сезон 2020/2021. Време е за Starty. 

Starty

Месечният #networking формат на отворената дигитална мрежа EDIT на MOVE.BG и Sofia Startup ви очаква на 9 октомври (петък). Този път наши съорганизатори са приятелите ни от иновативния блокчейн стартъп Evedo.

Много музика, песни, танци и положителни емоции. И, разбира се, разкази за споделени предизвикателства и успехи. Това е Starty. Защото стартъп общност - това сме всички ние, заредените с енергия и желание за положителна промяна тук и сега. С мотивация да променяме бизнес средата у нас с иновативни предприемачески проекти на световно ниво.

Внимание: събитието ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки, предписани от Министерството на здравеопазването и регионалните власти.

Място: Culture Beat в Националния дворец на културата. 

Начало: 19:30 часа. 

Край: когато решим.

Очакваме ви!

EDIT

Отворената дигитална мрежа, създадена от MOVE.BG в подкрепа на технологичното развитие и развитието на иновативната стартъп екосистема в България. Анализираме световни и локални тенденции, дискутираме върху съществуващите проблеми пред стартиращи и млади компании и заедно търсим решения за създаването на среда, която подкрепя иновациите и привлича инвестиции. Работим за насърчаване на взаимодействието между различни представители на дигиталния бизнес, обмена на опит и идеи и изграждането на една съвременна дигитална екосистема.

EDIT провежда и единственото национално изследване на иновативната стартъп екосистема в България - InnovationShip.

Създаваме заедно нашето дигитално утре!

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital